Acer rozšiřuje řadu Aspire o nové stolní all-in-one počítače a notebooky

Acer Aspire 5

Notebooky Acer Aspire řady 5 mají výkon díky nejnovějším procesorům Intel Core 13. generace a grafickým procesorům NVIDIA GeForce RTX pro plynulý multitasking.

Společnost Acer včera představila inovované modely svých all-in-one počítačů a notebooků Aspire. Elegantní all-in-one počítače Acer Aspire S jsou k dispozici ve 27″ a 32″ modelech a vybaveny až nejnovějšími procesory Intel Core 13. generace a operačním systémem Windows 11. Notebooky řady Aspire 5, které poskytují efektivitu a spolehlivost pro uživatele pracující z domova na více úlohách, jsou vybaveny nejnovějšími procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory NVIDIA GeForce RTX, zatímco lehké notebooky řady Aspire 3 poskytují výkon připravený k běžnému používání.
Společnost Acer také představila nejnovějšího člena své rodiny chytrých reproduktorů, a to model Acer Halo Swing Smart Speaker s funkcí Google Assistant, DTS Sound a s LED displejem.

All-in-one počítače Acer Aspire řady S
All-in-one počítače Acer Aspire S poskytují uživatelům pracovní prostor, který mohou využívat v pohodlí domova. 32″ verze je navržena tak, aby podporovala každodenní nároky rodin na výpočetní techniku a zábavu a je vybavena desktopovými procesory Intel Core i7-13700 až 13. generace a grafikou Intel Arc řady A, zatímco 27″ model je poháněn nejnovějšími procesory Intel Core i5 a i7 12. generace a grafikou Intel Iris Xe.
All-in-one počítače Acer Aspire S uživatelům nabízí také audiovizuální zážitky. Displeje s rozlišením WQHD a téměř bezrámečkovou konstrukcí se mohou pochlubit ostrým obrazem, zatímco dvojice reproduktorů produkuje podmanivý zvuk s technologií DTS Surround sound. Videohovory a tvorba obsahu jsou nyní hračkou díky magneticky připevnitelné webové kameře s rozlišením 1080p FHD a volitelné webkameře s rozlišením 1440p QHD s příslušenstvím, jako je kruhové světlo. Díky softwaru Acer EyeSense pro rozpoznávání obličeje a čtečce otisků prstů Windows Hello mohou uživatelé využívat biometrické zabezpečení bez zadávání hesla pro snadnější přístup k zařízením se systémem Windows 11. All-in-one počítače Acer Aspire S jsou navíc vybaveny velkorysým počtem portů a možnostmi připojení a implementují technologii Wi-Fi 6E, přičemž využívají sedm dalších 160MHz kanálů pro třikrát rychlejší připojení k místním sítím.

Notebooky Acer Aspire 5
Nové modely Acer Aspire 5 jsou vybaveny výkonnými procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory až NVIDIA GeForce RTX 2050 s pokročilou technologií AI pro ray tracing, takže jsou ideální volbou pro uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon a všestrannost. Jako dobře vybavené domácí notebooky jsou modely Aspire 5 také osazeny až 32 GB paměti DDR4 a až 1 TB SSD M.2.
Uživatelé mají k dispozici jasný a ostrý obraz. 15,6″ notebook má displej s rozlišením QHD a poměrem stran 16:9, zatímco 14″ verze má displej s rozlišením Full HD, poměrem stran 16:10, úzkými rámečky a širokými pozorovacími úhly. Zážitek je ještě umocněn tím, že jsou notebooky vybaveny sadou vizuálních technologií Acer pro dynamickou optimalizaci barev. Aspire 5 je také volbou pro uživatele, kteří neustále sledují video. Jeho webová kamera s rozlišením 1080p FHD a s digitálními mikrofony využívá technologie Acer Temporal Noise Reduction (TNR) a Acer PurifiedVoice pro vysoce kvalitní přenos obrazu a čistý zvukový výstup při streamování nebo konferenčních hovorech.
Navíc zůstávají notebooky Aspire 5 chladné uvnitř i venku díky chlazení TwinAir Cooling a klávesnici s přívodem vzduchu, která zlepšuje tepelnou kapacitu a odvádí více tepla. Jsou také vybaveny širokou škálou portů pro připojení nebo nabíjení zařízení, portem USB typu C s rozhraním Thunderbolt™ 4 a kompletní funkcionalitou, Wi-Fi 6E a HDMI 2.1 pro více možností při streamování nebo sdílení souborů.

Notebooky Acer Aspire 3
Notebooky řady Acer Aspire 3 jsou cenově dostupné snadno ovladatelné notebooky, které jsou určeny pro praktické víceúčelové funkce. Notebooky pro domácnosti jsou vždy připraveny k práci díky novým procesorům řady Intel Core™ i3-N, abyste z práce, studia nebo zábavy vytěžili více. Vylepšené chlazení, jehož přínosem je vyšší výkon a produktivita, představuje o 40 % větší plochu ventilátoru a o dalších 17 % větší tepelnou kapacitu pro optimalizované proudění vzduchu a chladnější vnitřní komponenty, což umožňuje delší a efektivnější používání bez připojení k síti.
Řada Aspire 3 byla záměrně navržena tak, aby byla lehčí a tenčí, váží pouhých 1,6 kg a má elegantní kovový kryt o tloušťce 18,9 mm dostupný v řadě zářivých barev. Díky displeji s rozlišením Full HD 1080p si členové rodin při surfování nebo streamování filmů vychutnají ostrý a detailní obraz, zatímco technologie Acer BlueLightShield snižuje vyzařování modrého světla, aby se minimalizovalo namáhání zraku. Všechny modely jsou také vybaveny portem USB-C, porty HDMI 2.1 a Wi-Fi 6E.


Acer Aspire 3

Exit mobile version