Acer uvádí na trh novou řadu firemních notebooků TravelMate pro hybridní pracoviště

Acer TravelMate P6 14

Společnost Acer představila nové firemní notebooky TravelMate, které jsou poháněny procesory Intel Core vPro 13. generace a vybaveny špičkovými OLED displeji s poměrem stran 16:10, vysokým rozlišením, 65Wh baterií s rychlým nabíjením a dlouhou výdrží a zabezpečeným přihlašováním pomocí čtečky otisků prstů nebo infračervené kamery.

Acer TravelMate P6 14
Nejnovější TravelMate P6 14 je pracovní notebook pro mobilní profesionály a vedoucí pracovníky. Profesionálové mohou zažít vyšší zážitek ze sledování na velké ploše s 2,8K OLED (2 880 × 1 800 px) panelem, poměrem stran 16:10 a podporou 100% pokrytí barevného prostoru DCI-P3. Jak uvádí Acer, špičkový firemní notebook s technologií Intel vPro a designem Intel Evo je nabitý výkonem, protože je vybaven procesory Intel Core i7 13. generace, 32 GB paměti LPDDR5 a baterií s kapacitou 65 Wh a rychlonabíjením. Online obchodní schůzky a videohovory jsou dále vylepšeny infračervenou webovou kamerou notebooku s rozlišením Full HD, technologií redukce šumu s umělou inteligencí Acer PurifiedVoice a reproduktory s technologií DTS Audio směřujícími nahoru. Funkce PrivacyPanel pomáhá zakrýt pozorovací úhly za hranicí 90°. Notebook TravelMate P6 14 je také vybaven 2×2 Wi-Fi 6E adaptérem a 5G připojením pro rychlejší a silnější bezdrátové připojení k internetu, které potřebují mobilní profesionálové.

Acer TravelMate P4 14 a Acer TravelMate P4 Spin 14

14″ a 16″ verze notebooků TravelMate P4 a TravelMate P4 Spin jsou vybaveny výkonem nové generace, který zajišťují procesory Intel Core i7 vPro 13. generace a grafické procesory NVIDIA GeForce RTX™ 2050. TravelMate P4 14 vyniká lehkým šasi z hořčíkové slitiny a větší plochou obrazovky na displeji s tenkými rámečky, poměrem stran 16:10 a rozlišením až 2,2K, který předvádí vylepšené vizuální efekty v novém prémiovém designu. Konvertibilní TravelMate P4 Spin 14 je navíc vybaven sklem Corning® Gorilla® Glass, dotykovým panelem s rozlišením až WUXGA a stylusem s možností dokování pro snadné psaní poznámek rukou.


Acer TravelMate P4 16

Acer TravelMate P2 14 a Acer TravelMate P2 16

Notebook Acer TravelMate řady P2 je vybaven 14″ a 16″ WUGXA (1 920 × 1 200 px) displejem s poměrem stran 16:10 a širokoúhlým zobrazením IPS s až 170°pozorovacími úhly. Kompaktní firemní notebooky poháněné procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory NVIDIA GeForce RTX 2050 poskytují vyšší úroveň ovladatelnosti díky většímu touchpadu OceanGlass, klávesám se výškou zdvihu 1,55 mm a 180° pantu, který umožňuje v případě potřeby položit notebook na plocho. Připojení k internetu a periferním zařízením bylo usnadněno díky podpoře Wi-Fi 6E a 4G LTE a zahrnutí široké škály portů, jako je port Thunderbolt 4 (USB-C), který podporuje přenos dat rychlostí 40 Gb/s i připojení až dvou displejů s rozlišením 4K.

Všechny nejnovější pracovní notebooky TravelMate jsou vybaveny operačním systémem Windows 11 a technologií Acer Dust Defender, která minimalizuje usazování prachu a udržuje stálý výkon. Technologie Acer Light Sensing detekuje okolní barvy a světlo a upravuje jas a teplotu barev displeje, takže obrazovka vypadá vždy přirozeně a poskytuje celkově lepší zážitek ze sledování obrazu. Klávesnice notebooků TravelMate Business nabízí větší dotykové plošky, tišší klikání a klávesy se zdvihem 1,55 mm pro rychlejší a plynulejší psaní. Notebooky také zdůrazňují snahu o snížení uhlíkové stopy, jsou využívány 100% bezplastové a recyklovatelné obaly. Počítače s jádrem zabezpečeným systémem Windows a čipem TPM 2.0 poskytují ochranu hned po vybalení, ve spojení s technologií Acer User Sensing u modelu TravelMate P6 14 a volitelně u modelů TravelMate P4 Spin 14, TravelMate P4 14 a TravelMate P4 16. Ta zajišťuje bezpečnost dat uzamčením obrazovky při odchodu uživatele a rychlým probuzením po jeho návratu.

Exit mobile version