Acronis True Image 2017 zálohuje i Facebook a mobilní zařízení

Společnost Zebra Systems, distributor s přidanou hodnotou, představila Acronis True Image 2017 s podporou zálohy mobilních zařízení, vzdálenou správou a zálohou Facebooku.
Verze 2017 poskytuje ve své třídě nejucelenější ochranu osobních dat na trhu a už „šlape na paty“ i takovým hráčům, jakým je například Veeam. Acronis True Image 2017 kombinuje možnost lokálního a cloudového zálohování úplného obrazu počítačů s novým, bezdrátovým zálohováním mobilních zařízení do lokálního PC na Windows nebo zabezpečeného úložiště Acronis Cloud. Součástí nové verze je podpora pro neomezený počet mobilních zařízení a možnost zálohy uživatelských dat z Facebooku.

Acronis True Image 2017 umožňuje zálohovat také mobilní zařízení

Rychlejší než předchozí verze, konkurence i Apple Time Machine

Technologie Acronis True Image poskytuje velice rychlý software pro zálohování a obnovu úplného obrazu počítače pro osobní použití (1):

• Tři- až šestkrát rychlejší na počítačích s Windows než konkurenční produkty pro zálohování a obnovu s využitím externího zařízení USB 3.0

• O 30 % rychlejší než Apple Time Machine na počítačích Apple

• O 60 % rychlejší než předchozí verze Acronis True Image při běžných situacích

Testování u Formule 1

Acronis testuje své technologie například v exponovaném prostředí týmu Formule 1 Scuderia Toro Rosso. „Okamžitý přístup k obrovskému množství dat je zásadním požadavkem, který musí být splněn, aby náš tým mohl být úspěšný,“ řekl Franz Tost, manažer týmu Scuderia Toro Rosso. „Pokud ztratíme důležitá data byť jen na pár sekund, závod je ztracen. Proto se spoléháme na Acronis, který poskytuje nejkomplexnější zálohovací řešení na trhu.“

Přes 50 vylepšení

S rychlou, snadnou a ucelenou ochranou dat přináší Acronis True Image 2017 více než 50 inovací, a to včetně:

• Bezdrátového zálohování mobilních zařízení do počítačů Windows – zálohování neomezeného počtu zařízení iPhone, iPad a Android do osobního počítače rychlostí, kterou umožňuje lokální Wi-Fi síť. Obnova kompletního obsahu na stejné či jiné zařízení, i kdyby to byla jediná fotografie či kontakt.

• Vzdálená správa zálohy – umožňuje chránit všechny počítače v rodině i v případě, že se její členové nacházejí kdekoliv jinde – prostřednictvím kontroly stavu zálohy jakéhokoliv jejich počítače či mobilního zařízení v reálném čase s využitím uživatelsky přívětivé onlinové konzole.

• Inkrementální záloha účtu na Facebooku – automaticky zálohuje veškerý obsah uživatelského účtu na Facebooku, včetně fotografií, videí, kontaktů, komentářů a lajků. Uživatelé jsou tak chráněni proti náhodnému smazání, hackerským útokům, chybám aplikace či výpadkům sociální sítě, jehož mohou smazat předchozí vzpomínky.

• Archivace do cloudu či do externího úložiště – dovoluje získat volný prostor na disku přesunem velkých či zřídka využívaných souborů z počítače Windows či Apple na externí disk, NAS, síťové sdílení či do úložiště Acronis Cloud. Přístup k archivovanému obsahu lze provádět přes File Explorer, Finder či webový prohlížeč.

• Vylepšené NAS – automaticky vyhledává zařízení NAS na lokální síti, předkonfiguruje jej pro zálohovací úložiště a automaticky přepojí v případě dočasné nedostupnosti.
Vyhledávání a šifrování

Acronis True Image ve verzi 2017 nabízí přehlednou správu včetně vzdálené správy zálohy

Acronis True Image 2017 má řadu dalších nových funkcí, jako například vyhledávání v lokální a cloudové záloze, šifrování archivu, možnosti komentáře k zálohám, integrace s Windows Explorer, faceliftované uživatelské prostředí na zařízeních iOS a Android a další.

„Řešení Acronis True Image je dlouhodobě nejprodávanějším zálohovacím řešením v českém jazyce,“ řekl Zdeněk Bínek, ředitel Zebra Systems, zodpovědný za prodej řešení Acronis v České Republice a na Slovensku. „Mezi hlavními důvody popularity tohoto řešení v České republice byla vždy rychlost, snadné ovládání a možnost zálohy úplného obrazu disku. Nová verze 2017 přináší českým uživatelům a menším firmám řadu dalších inovací, které jsou reakcí na nejnovější trendy digitálního života, a další důvody proč se v případě zálohování a obnovy dat spolehnout na Acronis.“

Acronis True Image 2017

Více informací o řešení Acronis True Image 2017 naleznete na: https://www.acronis.cz/produkt/true-image-2017/

(1) Dle interního testování. Výsledky provedené na základě nezávislých testů budou následovat.

Exit mobile version