All-flash úložiště Huawei OceanStor Dorado

Společnost Huawei představila na veletrhu MWC19 nižší třídu all-flash systému OceanStor Dorado3000 V3 a all-flash úložiště střední a vyšší třídy OceanStor Dorado Non-Volatile Memory Express (NVMe).
Nabízejí výkon, funkce vhodné pro průmyslové nasazení a vysokou efektivitu. All-flash pole střední a vyšší třídy OceanStor Dorado V3 od Huawei (včetně OceanStor Dorado5000 V3, OceanStor Dorado6000 V3 a OceanStor Dorado18000 V3) jsou první ve svém oboru, které plně podporují architekturu NVMe. Rozhraní NVMe umožňuje rychlejší komunikaci mezi SSD a hostitelským systémem s výrazně nižší latencí, což zlepšuje kvalitu datových služeb. Nejrychlejší all-flash úložiště střední a vyšší třídy OceanStor Dorado dosahuje latence pouhé 0,3 milisekundy, což z něj činí jedničku ve svém oboru.

OceanStor Dorado3000 V3

OceanStor Dorado3000 V3 s komplexními funkcemi vhodnými pro průmyslové nasazení obsahuje technologie pro rovnoměrné opotřebení paměťových buněk a patentovaný systém Huawei pro omezení vzniku opotřebení, aby zajistil robustnost a spolehlivost disků SSD. Inovativní technologie RAID-TP se dokáže vyrovnat se současným selháním tří různých disků SSD. Řešení v režimu aktivní-aktivní bez použití brány zaručuje dostupnost 99,9999 procent. Řešení Converged Data Management (CDM) umožňuje zotavení po selhání (DR), zálohování s možností použít cloud stejně jako obnovu služeb na cloudu v řádu minut. Vysokou dostupnost služeb zajišťuje několik technologií na ochranu spolehlivosti.

OceanStor Dorado3000 V3 také využívá špičkové technologie pro inline deduplikaci a kompresi, aby snížilo náklady na spotřebu energie, chlazení, správu a údržbu, čímž dokáže snížit celkové provozní náklady (OPEX) o 65 procent. Díky tomu mohou naši zákazníci výrazně ušetřit, a přitom nasadit technologie ve větším měřítku.

OceanStor Dorado3000 V3 je kompatibilní s více než 300 nejběžnějšími úložnými zařízeními a s 98 procenty IT infrastruktury používané v oboru, aniž by bylo nutné měnit stávající služby. Díky tomu je možné zajistit bezproblémovou modernizaci, jednodušší provoz a údržbu i rychlejší transformaci datových center.

Úložné systémy Huawei

Úložné systémy OceanStor Dorado splňují požadavky na použití v databázích, virtuálních desktopových architekturách (VDI), virtuálních serverových infrastrukturách (VSI) a dalších aplikacích a umožní datovým centrům ve finančním, výrobním a telekomunikačním průmyslu vstoupit do all-flashové éry.

Společnost Huawei vyvíjí úložné systémy už sedmnáct let. Od spuštění řady all-flash OceanStor Dorado V3 v roce 2016 se tyto produkty firmy Huawei na trhu podstatně rozšířily. Podle statistik společnosti Gartner za 3. čtvrtletí roku 20181 společnost Huawei dosáhla na celém globálním flashovém trhu nejvyššího růstu tržeb.

Exit mobile version