Analýza videa s AI od Synology přímo na pracovišti

Společnost Synology představila analýzu videa na bázi umělé inteligence (AI) přímo na pracovišti, což je budoucnost kamerového sledování. Jde o transformaci velkého množství nestrukturovaných obrazových dat na přehled o situaci.

Analýza videa mění způsob, jak funguje kamerové sledování. Místo pouhé možnosti stažení záznamu po incidentu lze obdržet upozornění, nebo se dokonce může aktivovat automatická reakce ještě v průběhu zjištěné události. Díky algoritmům hlubokého učení na bázi grafických karet NVIDIA GeForce dokáže zařízení Synology DVA3219 přesně zaměřit události, kterým se požaduje věnovat pozornost. Vestavěné moduly pro analýzu poskytují podněty, na jejichž základě se lze rozhodovat. Do zařízení DVA3219 jsou zabudovány algoritmy hlubokého učení, které transformují velké množství nestrukturovaných obrazových dat na přehled o situaci a business intelligence. Tím se může výrazně ušetřit pracovní síla a současně se zvýší celkové zabezpečení.

 

Funkce řešení s DVA3219

 

Analýza videa na serveru

V porovnání s modely na bázi cloudu nebo kamer poskytuje analýza videa na zařízení Synology DVA3219 několik výrazných výhod.

 

Kompletní sledovací systém

Jde o automatizovaný s nepřetržitým přístupem odkudkoli. Díky kombinaci funkcí analýzy videa, úložiště a softwaru pro správu videa do jediného celku, nabízí zařízení DVA3219 z pohledu správy a integrace optimalizované řešení zabezpečení, přitom však nabízí výkonné funkce. Službě Synology Surveillance Station toho umí ještě více.

Pravidla akcí – Lze nakonfigurovat zásady zabezpečení, které při splnění určité podmínky (například když výsledek analýzy videa překročí určitou prahovou hodnotu) automaticky spustí odpovídající akci. To znamená úsporu času a úsilí, které jsou spojeny s ruční intervencí.

Snadné ovládání – Přidávání a správa kamer, navigace mezi živými kanály a záznamy spolu s konfigurací profilů a zásad se provádí přehledně z grafického rozhraní s podporou multitaskingu, takže se usnadňuje zaškolení nových pracovníků ostrahy.

Napříč platformami – Ke sledovacímu systému lze přistupovat odkudkoli – prostřednictvím klienta pro stolní počítač, uživatelem zvoleného webového prohlížeče nebo mobilní aplikace.

Vývojářské rozhraní API – Dostupná je obsáhlá dokumentace pro vývojáře jiných výrobců (API – Application Programming Interface), kteří chtějí se službou Surveillance Station integrovat svůj produkt nebo aplikaci.

Jedno místo podpory – Integrovaný systém znamená jedno kontaktní místo podpory – není potřeba střídavě komunikovat s dodavateli hardwaru a softwaru jen proto, že právě něco nefunguje.

Předinstalováno je osm licencí. K dispozici je licenční balíček pro sledovací zařízení Synology, umožňující připojit další IP kamery, I/O (vstupně/výstupní) moduly, řadiče přístupu a transakční zařízení.

 

Technické parametry řešení Synology DVA3219

Exit mobile version