AV Media představila interaktivní displej SMART kapp iQ

AV Media představila na českém trhu nteraktivní displej SMART kapp iQ. Produkt navazuje na digitální flipchart SMART kapp uvedený v ČR v první polovině tohoto roku.
SMART kapp iQ je zařízení s plnohodnotným LCD displejem s rozlišením obrazu 4K UHD (3840×2160). Podobně jako u digitálního flipchartu umožní zapojení mobilních zařízení účastníků, na rozdíl od něj však zajistí, aby tato mobilní zařízení oboustranně vizuálně komunikovala.

Interaktivní displej umožňuje zapisovat a mazat vlastní i cizí poznámky přímo z mobilních zařízení nebo notebooku, které se mohou jednoduše připojit pomocí Bluetooth a nascanováním QR kódu. Lze tak ovládat obsah přímo na interaktivním displeji. Všichni účastníci, i ti vzdálení, si mohou individuálně ukládat poznámky ve formátu PDF a JPEG. Zařízení rozlišuje rozdíl mezi prstem, perem nebo dlaní, čímž podporuje intuitivní a přirozené ovládání.

„Forma spolupráce a komunikace se ve firemním prostředí dynamicky mění. Mezi důvody nespokojenosti zaměstnanců se čím dál více objevují faktory, jako jsou například nevhodné a nekreativní pracovní prostředí nebo nerespektování a nepodpora individuality,“ uvádí marketingový manažer Jiří Plátek. „Chceme neustále přicházet s nástroji, které budou rozvíjet týmovou komunikaci a spolupráci. SMART kapp iQ je tak dalším logickým krokem.“

Svým charakterem najde novinka uplatnění především v kancelářských prostorách, přednáškových sálech nebo ve školních učebnách. S placenou aplikaci SMART kapp lze velmi jednoduše připojit až 250 účastníků pomocí URL adresy. Všichni se tak mohou připojit a vidět obsah na svém zařízení. Aplikace je kompatibilní se systémem iOS verzí 8.1 a vyšší a se systémem Android od verze 4.4.4. výše. Mobilní zařízení se systémem Android musí disponovat pamětí nejméně 1 GB RAM, rozlišením obrazovky minimálně 720p a Bluetooth ve verzi 2.1 + EDR a novější.

V České republice bude SMART kapp iQ k dispozici s úhlopříčkou obrazu 55″ (šířka 121 cm a výška 68 cm) v ceně 125 000 Kč bez DPH a s úhlopříčkou obrazu 65″ (šířka 143 cm a výška 80 cm) za cenu 155 000 Kč bez DPH.

Exit mobile version