Bez papíru s tisíci zaměstnanců? Podívejte se, jak spravuje dokumenty světový leader OpenText

Kam až lze dojít s digitalizací HR dokumentů firmy? Hodinový webinář společnosti Opentext vám 16. března 2021 ukáže koncentrovaný pohled na věc z pohledu předního experta na technologie řízení podnikových informací.

Společnost OpenText, kterou si mnozí IT profesionálové v Česku vybaví hlavně v souvislosti s řešeními SAP, je sama o sobě jedním z největších světových dodavatelů informačních systémů pro velké firmy a korporace. Při webináři OpenTextu 16. března si můžete udělat představu o jednom z klíčových podnikových témat dnešní doby, kterým je bezpapírové HR.

Digitalizace HR má jasné cíle zefektivnit, ušetřit, ochránit

Jak ve firmách se stovkami či tisíci zaměstnanci docílit toho, že se správní lidé ve správný čas věnují správným aktivitám – a to zvlášť v období zvýšené fluktuace nebo při současné pandemii, kdy je třeba umožnit práci z domova a minimalizovat osobní schůzky? „Digitalizovat vše tak brzy, jak to jen lze,“ odpovídá Daniel Koschemann ze společnosti Opentext. Pokud je digitální transformace HR úspěšná, povede k tomu, že ušetří práci jak personalistům firmy, tak jejímu IT oddělení a samotným zaměstnancům. Navíc jde o nejúčinnější ochranu před lidskou chybou a možnými právními postihy, které mohou organizace stát nemalé peníze.

Vše podstatné na webináři 16. března v 11 hodin

Webinář „Paperless HR – From Idea to Reality“ ukáže, proč by plně digitalizovaný a centralizovaný soubor personálních dokumentů měl v současné době být pro firmy standardem. V jedné hodině se o bezpapírovém HR dozvíte vše podstatné z technologického hlediska včetně praktických ukázek. Nástroje společnosti OpenText pro správu dokumentů, například Extended ECM for SAP SuccessFactors, OpenText Core for SAP SuccessFactors (které lze nasadit i samostatně mimo SAP řešení) nebo kolaborativní nástroj CoreShare a nástroj pro digitální podpisy CoreSignature, nemají za cíl konkurovat HR ani účetním systémům, spíše tvoří jakousi páteřní síť pro správu příslušných dokumentů.

Webinář se koná od 11 hodin v anglickém jazyce a hlavním mluvčími budou Péter Matavovszky, HRIS a HRMS Manager ze společnosti Octapharma a Daniel Koschemann, Strategic Ecosystems Manager společnosti OpenText. Zaregistrovat se můžete zde.

Exit mobile version