Bitrix24 – online řešení pro všechny velikosti firem

K profesionálně vystupující firmě patří spousta záležitostí a v neposlední řadě i softwarový systém, který pomáhá řídit procesy, zefektivnit a usnadnit veškerou činnost a přinést profesionalitu i v oblasti komunikace. Pokud hledáte software, který dokáže uspokojit i vaše náročné požadavky, tak vás příjemně překvapí Bitrix24.
Praktické online řešení pro firmy všech velikostí, které je nejen moderní a nabízí spoustu funkcí a nástrojů, ale je také vysoce bezpečné.

Bitrix24 je softwarový systém používaný po celém světě a z jeho efektivity se těší už 5 milionů firem, které jej využívají. K jeho provozu stačí připojení k internetu a můžete jej využívat v cloudu nebo může být nainstalovaný přímo na firemní server. Jako zařízení lze používat jak počítač, tak mobilní zařízení díky vyvinuté mobilní a desktopové aplikaci, která je kompatibilní s operačními systémy Windows, Android a IOS.

Cena tohoto softwaru je příjemná a pohybuje se do maximálně 200 EUR měsíčně. Dokonce malé firmy můžou využívat systém zdarma, pokud se jedná o připojení do 12 uživatelů. Pořídit si licenci můžete jak od výrobce, tak i přes partnera https://www.7sense.sk/cz/bitrix24, který vám za stejnou cenu poskytne ještě další výhody.

Následně se stačí zaregistrovat, a to bezplatně https://7sense.bitrix24.eu/pub/form/61bitrix24zdarma/8xqa2z/ a Bitrix24 je celý váš.

Jaké funkce a nástroje Bitrix24 nabízí?

Kromě toho, že Bitrix24 je moderní online systém, tak je atraktivní i díky tomu, že je zároveň CRM systém a nabízí tak efektivní řešení pro řízení obchodních činností, databáze zákazníků, sledování prodeje a podobně včetně komunikačních nástrojů jako je například virtuální call centrum atd.

Dokáže tedy velice přehledně zpracovat veškeré kontakty, vytvořit segmentaci zákazníků, cenové nabídky, faktury, objednávky a poskytnout také bezplatný email a sms marketing.

Zdarma v něm můžete využívat různé šablony, a dokonce i nástroj pro tvorbu webových stránek.

Další výhodou a rovněž zdarma je úložiště, které pokryje veškeré dokumenty, složky, kontakty, cenové nabídky, faktury i objednávky.

S Bitrix24 můžete vést i složité projekty, využívat interní sociální síť pro celou firmu, sledovat výsledky prodejců, mít přehled o nedokončených transakcích a mnoho dalšího.

Díky systému Bitrix24 budete vystupovat profesionálně a nejen, že přinesete do firmy efektivitu práce, ale zjednodušíte veškeré procesy.

Exit mobile version