CETIN přichází s nabídkou pro menší operátory

CETIN, servisní organizace pro operátory, pozval své partnery 22. 9. 2016 do prostor La fabrika v Praze v Holešovicích. Jednak aby představil, co pro ně dokázal vybudovat, jednak zde uvedl nabídku MMO od tisíce přípojek i pro menší operátory.
CETIN uvedl novou velkoobchodní nabídku MMO (Mass Market Offer) pro připojení domácností. Nabídka MMO je určena i menším partnerům a platí od 1 000 přípojek. Ta umožňuje rychlosti od 100 Mb/s do 250 Mb/s a bude komerčně dostupná na konci prvního čtvrtletí 2017.

CETIN významně investuje už od podzimu 2015 a přibližuje optiku ke koncovým uživatelům (staví FTTC). Zároveň zavádí i technologie, jako jsou VDSL 3 a vectoring. Díky zkracování místních smyček a užití těchto nových technologií zvyšuje dosažitelné rychlosti a mohl tak do svojí nové velkoobchodní nabídky MMO zařadit přípojku Superfast.

CETIN přibližuje optiku ke koncovým uživatelům, zavádí i technologie, jako jsou VDSL 3 a vectoring a do své nové velkoobchodní nabídky MMO zařadil přípojku Superfast.

Efektivnější správa služeb partnerům

V uplynulých týdnech také udělali velmi rozsáhlý upgrade našich IT systémů, které obsluhují všechny požadavky na obsluhu služeb pro obchodní partnery. Tento proces byl v polovině září ukončen a nyní tak CETIN může nabídnout moderní rozhraní B2B umožňující komfortní a efektivnější objednávání i správu služeb.

Webchecker pro kontrolu rychlosti a vyhledání partnera

Ačkoliv je CETIN typickým B2B byznysem bez koncových zákazníků, spustili tento den také službu pro širokou veřejnost, tzv. webchecker. Tato služba umožní vyhledat pro konkrétní adresu maximální dostupnou rychlost připojení a všechny partnery – poskytovatele internetového připojení, na které se tazatel může s žádostí o zřízení internetové přípojky v daném místě obrátit. Aplikace je na adrese https://www.cetin.cz/zrychlujeme.

Exit mobile version