Moderní technologie v praxi

Nepřehlédněte:

Intel Cloud Finder znamená pohled na poskytovatele cloudových služeb, kteří používají cloudové technologie Intel s procesory Xeon. Tyto průmyslové standardy garantují spolehlivou dodávku výkonu a bezpečnost díky šifrování na hardwarové úrovni.

Podpora výkonu

Intel Advanced Vector Extensions je technologií pro optimalizaci výkonu – Intel AVX2 poskytuje více paralelních kalkulací, což umožňuje provozovat v cloudové aplikace rychleji a efektivněji.

Intel Turbo Boost Technology 2.0 zrychluje taktování procesorů a grafiky při špičkových zátěžích než je jeho jmenovitá pracovní frekvence, pokud pracují pod výkonovým, proudovým a teplotním limitem daným specifikací.

Procesory Intel Xeon jsou vhodné jak pro nasazení v privátním a hybridním cloudu, tak pro analýzy velkých objemů dat – Big Data. Poskytují vyšší zabezpečení dat, efektivitu a škálovatelnost pro zvládnutí výpočetních zátěží velkých podniků (kategorie enterprise).

Podpora bezpečnosti

Intel technologie pro cloud

Intel Trusted Execution Technology (Intel TXT) znamená zabezpečení dat v cloudovém prostředí na hardwarové úrovni. Poskytuje bezpečný základ pro ochranu aplikací proti malwaru, škodlivému softwaru a ostatním útokům.

Intel AES-NI je novou sad instrukcí pro šifrování, které umožňuje rychlejší, cenově dostupnější a efektivnější ochranu dat.

Videa Intel ohledně podpory cloudu:

Technologie Intel pro cloudové služby

What is Intel Cloud Technology | Intel IT Center

Výkon procesorů Intel Xeon

Improving Cloud Performance with Intel Cloud Technology | Intel IT Center

Bezpečnostní technologie Intel AES-NI

Secure Cloud Workloads with Intel Cloud Technology | Intel IT Center

Nepřehlédněte

eParkomat, startup z ČR, postoupil mezi finalisty evropského akcelerátoru ChallengeUp!

Robot na pivo mu otevřel dveře k opravdovému byznysu

Internet věcí: Propojený svět? Už se to blíží…

Exit mobile version