Dell má nízkonákladové úložiště PowerStore 500

Dell Technologies zvyšuje výkon a rozšiřuje schopnosti podnikových úložných systémů Dell EMC PowerStore novým softwarem a možnostmi automatizace. Firma také představila nízkonákladový model PowerStore 500 s výkonem a funkcemi podnikové třídy vhodný pro širší okruh podniků a způsobů využití.

„PowerStore je nejrychleji rostoucí nová architektura v historii společnosti Dell. Noví i stávající zákazníci na vlastní oči vidí, jak jim její unikátní design, extrémní výkon a mimořádné automatizační schopnosti pomáhají inovovat a udržovat si náskok před konkurencí. S těmito inovacemi je platforma PowerStore rychlejší a chytřejší a zároveň dosažitelnější, takže ji může využívat širší okruh podniků,“ říká Jeff Boudreau, ředitel divize infrastrukturních řešení Dell Technologies. Dell Technologies už dodala zařízení PowerStore s celkovou kapacitou přesahující 400 petabytů.

„S úložištěm PowerStore jsme u některých aplikací dosáhli zvýšení výkonu o 450 % a zaznamenáváme poměr redukce dat výrazně lepší než hodnota 4:1 garantovaná výrobcem. V našem světě je rychlost klíčovým faktorem odlišení od konkurence a PowerStore pomáhá urychlit přístup k důležitým datům a aplikacím, které potřebujeme k uvádění našich inovací do života,“ říká IT ředitel společnosti Ultraleap Richard Goodwin.

Softwarové inovace

Vylepšení systému PowerStoreOS 2.0 je možné aplikovat na nová i stávající zařízení PowerStore bez přerušení provozu:

Vyšší inteligence

Aktualizace PowerStore automatizují datové procesy a přispívají k výrazné úspoře nákladů:

Automatizační schopnosti platformy PowerStore doplňuje software pro monitorování a analýzu úložiště Dell EMC CloudIQ, který využívá umělou a lidskou inteligenci k analýze výkonu a kapacity v reálném čase.

Nový PowerStore 500

PowerStore 500 poskytuje výkon a služby úložiště podnikové třídy za dostupnou cenu. Platforma PowerStore 500 je vhodná pro podniky všech velikostí a lze ji nasadit ve vzdálených pobočkách, edge prostředích i v rozsáhlejších IT implementacích.

Kompaktní zařízení v provedení 2U pojme až 1,2 petabytu a zvládne i náročné podnikové pracovní zátěže – až 2,4 milionu SQL transakcí za minutu a 1500 VDI desktopů na jedno zařízení. Zákazníci mohou spojit několik zařízení PowerStore 500 do cenově dostupného klastru, který je jednoduchý na správu díky automatizaci a podpoře mobility dat. Různé modely zařízení PowerStore lze kombinovat do rozsáhlejších konfigurací podle vývoje potřeb IT.

Exit mobile version