Dell představil nové monitory pro podnikové uživatele

Monitor Dell UltraSharp 40 Curved WUHD

Dell představuje nové videokonferenční monitory certifikované pro Microsoft Teams – videokonferenční monitor Dell 24, videokonferenční monitor Dell 27 a zakřivený videokonferenční monitor Dell 34. Jejich prostřednictvím se lze připojit ke schůzkám okamžitě jediným stiskem k tomu vyhrazeného tlačítka Microsoft Teams. Vysouvací IR kamera s rozlišením 5 MP, dvojice integrovaných 5W reproduktorů a mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku zajišťují podle firmy při komunikaci s kolegy kvalitní obraz a čistý zvuk. O bezpečnější a pohodlnější přihlašování se stará funkce Windows Hello s rozpoznáváním tváře a hlasové ovládání prostřednictvím virtuálního asistenta Microsoft Cortana. Tyto videokonferenční monitory jsou vybavené také technologií ComfortView Plus, která snižuje množství škodlivého modrého světla a zároveň zachovává přesné barevné podání.

Dell UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor (U4021QW) je podle Dellu světově první ultra široký zakřivený monitor s úhlopříčkou 40 palců a rozlišením WUHD (5120 x 2160). Je určen např. pro tvůrce obsahu a datové analytiky. Pokrývá široký barevný prostor s přesným podáním barev. Současně snižuje únavu očí pomocí technologie ComfortView Plus. Může posloužit i k dobíjení notebooku (do 90 W) prostřednictvím rozhraní Thunderbolt 3, umožňuje vysokorychlostní přenos dat přes USB s rychlostí 10 Gb/s a nabízí i konektor RJ45. Zakřivený monitor Dell UltraSharp 38 s rozbočovačem USB-C (U3821DW) nabízí obraz s rozlišením WQHD+ a mimořádně kvalitní zvuk prostřednictvím integrovaných 9W reproduktorů. Oba monitory dokáží automaticky detekovat druhý počítač a připojit se k němu. Porty na čelním panelu umožňují jednoduše připojit a dobíjet periferní zařízení.

Monitory Dell UltraSharp 24 a 27 s rozbočovačem USB-C (U2422HE/U2722DE) s designem InfinityEdge prakticky bez rámečků nabízí maximální zobrazovací plochu. Tyto monitory s USB rozbočovačem jsou podle dodavatele ideální pro uspořádání pracoviště se dvěma obrazovkami a nabízí široké spektrum rozhraní, včetně konektoru RJ45 pro Ethernet, USB-C s výkonem až 90 W pro dobíjení notebooků a 10Gb/s porty pro přenosy dat. Oba modely jsou v nabídce i ve verzích bez rozbočovače USB – Dell UltraSharp 24 a 27 (U2422H/U2722D). Všechny čtyři monitory jsou vybavené trvale aktivní funkcí ComfortView Plus.

Pro ty, kdo pracují v kanceláři nebo ve společných prostorách, jsou určeny interaktivní dotykové monitory Dell 65/55 4K (C6522QT/C5522QT). Dvacetibodový dotykový panel InGlass Touch umožňuje, aby na něj psalo nebo kreslilo několik uživatelů současně s téměř nulovým zpožděním. Díky nové funkci detekce dlaně si o něj mohou opřít ruku, aniž by tím v obraze vytvořili nechtěné šmouhy. Funkce polohování umožňuje, aby na monitor pohodlně dosáhli různě vysocí uživatelé. Monitory Dell určené pro týmovou spolupráci lze také propojit s řešeními Dell pro zasedací místnosti.

Exit mobile version