Epson ColorWorks C7500 vytiskne 500 kilometrů štítků

Epson ColorWorks C7500 byla poprvé představena na začátku letošního roku, ale rychlost jejího tisku jsme si mohli prohlédnout poprvé. Tiskárna umožňuje potisknout lesklé nebo matné nalepovací štítky a pracuje rychlostí 300 milimetrů za sekundu.
Zařízení navazuje na úspěšný model model TM-C3500 pro krátkodobý tisk barevných štítků na požádání, tiskne s využitím proměnlivé velikosti nanášených inkoustových kapek (VSDT), je vybavena permanentní sériovou tiskovou hlavou PrecisionCore MicroTFP, která neustále kontroluje stav trysek (Nozzle Verification Technology) a v případě výpadku jedné trysky dokáže rozšířením kapek ze sousedních trysek zachovat bezvadný tisk bez proužků.

Tiskárna pomůže výrobcům splnit jejich požadavky na tisk štítků na pracovišti, včetně štítků potravin a nápojů, balení a krabic, ale také energetických štítků EU a štítků GHS. Tisk štítků na požádání pomocí tiskárny C7500 také eliminuje náklady související s předtiskem, které vznikají například kvůli plýtvání štítky nebo velkým zásobám štítků.

Zařízení využívá vysoce kapacitní samostatné zásobníky inkoustu. To znamená, že stačí vyměnit pouze vypotřebovanou barvu. Díky tomu se snižují náklady na tisk a minimalizují ztráty inkoustu. Podle výrobce model C7500 nevyžaduje téměř žádnou údržbu a nabízí velmi snadné použití. Díky ovládacímu panelu s displejem LCD je nastavení tiskárny velmi snadné a rychlé a technologie ESC/Label, naše nejnovější sada příkazů pro barevné tiskárny štítků, umožňuje integraci tiskárny do téměř jakéhokoli operačního systému.

Tiskárna by měla zvládnout vytištění 500 kilometrů štítků, což je přibližně 3 300 000 vytištěných štítků velikosti 10×15 cm.

Mohlo by vás zajímat:

Exit mobile version