Epson L655 – inkoustový tankový systém s integrovanou nádržkou

Tiskárna 4 v 1 Epson L655 by měla být ideální volbou do kanceláří s omezeným rozpočtem: Dodává se s inkoustem na vytištění až 11 000 stránek a nabízí integrovanou inkoustovou nádržku pro rychlý a spolehlivý oboustranný tisk ve formátu A4 s mimořádně nízkými náklady na stránku.

Marcel Divín, Business Sales Manager společnosti Epson Europe, uvádí: „Doplňování pomocí samostatných lahviček s inkoustem je otázkou okamžiku díky technologii rychlého doplňování, přehlednému značení lahviček a tryskám bez kapání. Model L655 přináší oboustranný tisk, který kancelářím umožní omezit spotřebu papíru až na polovinu. Mohou tak šetřit náklady i zdroje. Tiskárna používá inkoust na bázi barviva a pigmentový inkoust pro černou, čímž zajišťuje rychleschnoucí výtisky pro firemní použití bez rozmazání.“

Model L655 tiskne stránky A4 dle normy ISO vysokou rychlostí až 13,7 str./min . Skenování v rozlišení 1200 dpi zajišťuje vysokou kvalitu naskenovaného materiálu a funkce vícenásobného kopírování umožňuje současně vytvořit až 99 kopií stránky. S připojením přes rozhraní Wi-Fi pomocí aplikace Epson Connect je tisk z chytrých telefonů a tabletů velmi snadný. Pomocí funkce Wi-Fi Direct, která je k dispozici u modelu L655, se můžete připojit přímo k ostatním zařízením Wi-Fi, aniž byste k tomu potřebovali bezdrátový přístupový bod, např. směrovač.

Doporučená koncová cena je bez pár haléřů 10 000 Kč bez DPH, nicméně aktuální „street price“ v akci je 7 360 Kč bez DPH + Lego :-).

Exit mobile version