Firewall nové generace SonicWall NSa 2700

SonicWall NSa 2700

Společnost SonicWall rozšiřuje Capture Cloud Platform o vysoce účinný next generation firewall NSa 2700 a tři nové cenově efektivní firewally ve své řadě TZ. Pro organizace fungující v moderním modelu „odkudkoli“ je navržen zabezpečený přístup SonicWall Cloud Edge Secure Access.

S rozvojem technologií je nezbytné, aby organizace dokázaly jednoduše, efektivně a bezproblémově vyřešit konektivitu a bezpečnost svých sítí. Nový SonicWall firewall NSa 2700 rozšiřuje zabezpečení proti multigigabitovým hrozbám pro podniky, MSSP, vládní agentury i klíčové odvětví maloobchodu, zdravotnictví a pohostinství. Je to také první zařízení střední úrovně na nové platformě SonicOS 7.0. Poskytuje moderní UX/UI, zobrazení zařízení, pokročilou kontrolu zabezpečení a důležité funkce pro síťovou správu.

Stejně jako ostatní z nejnovější generace firewallových zařízení, je i NSa 2700 připraven ke správě prostřednictvím cloudového nativního správce (NSM), který organizacím poskytuje jedno, snadno použitelné cloudové rozhraní pro efektivní správu, analýzu a vytváření přehledů a reportů.

„Obrovský nárůst zaznamenal výkon nového firewallu TZ, který je nezbytný pro kontrolu DPI-SSL,“ řekl architekt IT bezpečnostních řešení Data-Sec Daniel Franz. „Má úžasné bezpečnostní funkce, jako je Capture ATP a jednotnou integraci koncových bodů.“

Nové cenově efektivní TZ firewally poskytují více možností pro nasazení a správu poboček pomocí SD-WAN. Modely TZ270, TZ370 a TZ470 byly speciálně navrženy pro středně velké organizace a distribuční podniky s pobočkami SD-WAN. Připravenost na 5G a LTE připojení zaručuje celé řadě firewallů TZ port USB 3.0.

Řešení SonicWall chrání prostředí odkudkoli

Společnost SonicWall, která je v čele robustní nabídky Secure Access Service Edge (SASE), debutuje se svým novým řešením zero-trust network access (ZTNA).

Zabezpečený přístup SonicWall Cloud Edge umožňuje organizacím kontrolovat a chránit síťový přístup ke spravovaným i nespravovaným zařízením na základě identity, umístění a parametrů zařízení. Cloudové nativní řešení poskytuje rychlou a bezpečnou autentizaci způsobem „on-ramp“ do jakékoli cloudové nebo místní sítě pomocí modelu zero-trust – napřed autorizace, připojení posléze.

Cloud Edge Secure Access je snadno nastavitelný a škálovatelný. Správce IT může nakonfigurovat bezpečnostní řešení zero-trust security za pouhých 15 minut; koncoví uživatelé si mohou klientskou aplikaci sami nainstalovat za pouhých pět minut.

SonicWall Cloud Edge Secure Access rozšiřuje nabídku řešení pro poskytování vzdáleného přístupu při zachování přísných bezpečnostních standardů. Sem již nyní patří SonicWall Secure Mobile Access a SSL-VPN produkty.

SonicWall také aktualizoval klíčové produkty o nové funkce MSSP. Network Security Manager (NSM) 2.1 přidává různé možnosti pro místní nasazení NSM, tím přispívá ke snadnější kontrole SOCs. Ochrana koncových bodů SonicWall Capture Client 3.5 pomáhá organizacím spravovat více nájemců, což vede k nižším provozním nákladům a kratším dobám odezvy.

www.entec.cz

Exit mobile version