GFI Software ocenil nejlepší partnery v České republice

Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, ocenila na Moravě ve Velkých Bílovicích své nejlepší prodejní partnery v ČR.
GFI Software je mezinárodní softwarovou firmu, která vyvíjí aplikace umožňující chránit podnikovou síťovou infrastrukturu. Jde o dvě produktové linie, a sice bezpečnostní a komunikační software. Patří mezi ně GFI MailEssentials, GFI MailArchiver, GFI WebMonitor, GFI LanGuard, GFI EndPointSecurity, GFI EventsManager a GFI FaxMaker.

Produkty GFI

GFI MailEssentials je řešením pro antispamovou a antivirovou kontrolu e-mailů. Vyznačuje se detekcí spamu v 99 % případů při prakticky žádných falešných pozitivech.

GFI Archiver se opírá o centrální úložiště pro kompletní e-mailovou komunikaci v jednom místě, přístupném z internetu a umožňuje nalézt e-mail i několik let starý. Eliminuje použití PST souborů, protože veškeré e-maily jsou přístupné ve snadno dostupném archivu. Umožňuje řízený přístup k archivu na základě přístupových práv.

GFI WebMonitor poskytuje nástroje potřebné k monitorování, blokování a antivirové ochraně obsahu. Umožňuje nastavit limit stahovaných dat a omezit přístup na nepracovní stránky.

GFI LanGuard spojuje skenování zranitelnosti, patch managementu (pro Microsoft, Sun, Adobe a další) a audit sítě do jediného nástroje pro snížení celkových nákladů na vlastnictví (TCO). Dokáže i automaticky odinstalovat správcem nepovolený software.

GFI EndPointSecurity snižuje riziko úniku dat a dalších škodlivých aktivit přes přenosná paměťová zařízení. Dokáže zařízení blokovat na základě ID, sériového čísla, typu souboru a fyzického portu. Umožňuje aplikovat politiky na všechny počítače na několik kliknutí.

GFI EventsManager umožňuje sledovat a vést veškeré bezpečnostní události na síti v jedné konzoli, analyzuje je v reálném čase, dokáže je detailně vyhodnotit a vyvodit zodpovědnost. Je vhodný pro monitorování sítě v reálném čase a alertování 24x7x365. Umožňuje sběr událostí a jejich distribuci přes WAN do centrální databáze a archivaci všech událostí do souboru, filtrování událostí a vytvářet pravidla na jediné kliknutí. Rovněž umožňuje filtrovat „šum“ a nedůležité události, které tvoří jejich velké procento, a také plánovat reporty a jejich automatickou distribuci e-mailem.

GFI FaxMaker je faxový server zjednodušující a zlevňující proces pro odesílání a přijímání faxů. Faxy lze vyhledávat stejně, jako konkrétní e-maily. Podporuje FoIP pro odesílání faxů přes internet díky integraci s pobočkovými ústřednami s podporou IP telefonie.

Novinkami mají být GFI OneMail a OneGuard, které budou ohlášeny v průběhu roku 2016.

Produkty GFI se vyznačují jednoduchou instalací, jednoduchou údržbou a jednoduchým používáním.

Cenotvorba produktů GFI Software

Prodejní model GFI je 100% nepřímý, výhradním distributorem je společnost Zebra Systems, která dodává produkty GFI výhradně prostřednictvím prodejních partnerů.

Co se týče cenotvorby, společnost GFI zredukovala devět úrovní na tři pro zvýšení efektivity distribuce produktů a řízení partnerských úrovní.

Licence na produkty GFI jsou rozděleny na základní kategorie – předplatné (WebMonitor, LanGuard a MailEssentials) a standardní (Archiver, FaxMaker, EventsManager a EndPointSecurity).

Zvýšila také minimální počet uživatelů na 25 uživatelů nebo uzlů a GFI rovněž standardizovala cenotvorbu pro obnovu licencí. Případné individuální požadavky koncových uživatelů se budou řešit v rámci individuálního přístupu GFI Software.

Nejlepší prodejní partneři GFI

Nejlepšími prodejními partnery GFI za rok 2015 se staly společnosti Daquas, Vertix, Amenit

Na závěr setkání byli zástupci firem GFI Software a Zebra Systems oceněni nejlepší prodejní partneři produktů GFI, kteří dokázali díky svým expertním znalostem poskytovat zákazníkům nejlepší služby, a díky tomu dosáhli i nejlepších prodejů.

Vítězem kategorie GFI CZ Maintenance Partner of the Year 2015 se stává společnost Vertix, vítězem kategorie GFI CZ Most Active Partner of the Year 2015 se stává společnost Daquas, a vítězem hlavní kategorie GFI CZ Partner of the Year 2015 se stává společnost Amenit.

Exit mobile version