Herní notebooky Predator Helios s Core i9+

Acer na next@acer představil výkonný Predator Helios 500 vybavený až procesory Intel Core i9+ osmé generace a Predator Helios 300 Special Edition, který má oproti svému předchůdci vylepšené specifikace a bílé tělo. Oba poskytnou pokročilé technologie chlazení, rychlé připojení k síti a dostatečný výkon pro virtuální realitu.

Predator Helios 500

Acer Predator Helios 500

Predator Helios 500 je v maximální variantě vybaven přetaktovatelným procesorem Intel Core i9+ osmé generace a přetaktovatelnou grafikou GeForce GTX 1070. Paměť Intel Optane zrychluje dobu odezvy a snižuje časy načítání, zatímco mimořádně rychlá NVMe PCIe SSD, síťové řešení Killer DoubleShot Pro a až 64 GB paměti udrží akci v chodu. Proto je Helios 500 ideálním herním notebookem pro graficky náročné AAA tituly a živé streamování.

Obraz poskytují jasné a živé 4K UHD nebo Full HD IPS 17,3″ displeje s obnovovacími frekvencemi až 144Hz pro hraní bez rozmazávání a roztrhávání obrazu. Technologie NVIDIA G-SYNC je podporována na obou vestavěných displejích i na externích monitorech, což umožňuje dosáhnout mimořádně plynulého obrazu bez roztrhávání či cukání. Pro ty, kdo hledají maximální ponoření do her, jsou k dispozici dva porty Thunderbolt 3 a port HDMI 2.0 pro připojení až tří externích monitorů současně. Dva reproduktory, subwoofer a technologie Acer TrueHarmony a Waves MAXXAudio poskytují neuvěřitelný zvuk a díky Waves Nx i hyperrealistické 3D audio.

Acer Predator Helios 500

Helios 500 chladí dva kovové ventilátory AeroBlade 3D a pětice heatpipe, které rozvádějí studený vzduch do klíčových komponent stroje a současně uvolňují horký vzduch. Rychlost ventilátorů lze ovládat a přizpůsobit pomocí aplikace PredatorSense.

Klávesnice s RGB podsvícením nabízí čtyři zóny osvětlení s podporou až 16,8 milionu barev. Technologie Anti-ghosting poskytuje nekompromisní kontrolu pro vykonávání složitých příkazů a kombinací, které lze nastavit na pět samostatných programovatelných kláves.

Aplikace PredatorSense od Aceru lze využít pro ovládání a monitorování vitálních funkcí notebooku z jediného centrálního grafického rozhraní včetně přetaktování, osvětlení, klávesových zkratek, teplot a ovládání otáček ventilátorů.

Predator Helios 300 Special Edition

Acer Predator Helios 300 SE

Mezi cenově dostupné herní notebooky Acer Helios 300 přišel přírůstek v podobě modelu Special Edition, který se může pochlubit kompletně bílým hliníkovým tělem zvýrazněným zlatým lemováním, a tedy prý na herní notebooky neobvykle elegantním designem.

Helios 300 Special Edition (PH315-51) má 15,6″ Full HD IPS displej s vylepšenou obnovovací frekvencí 144 Hz. Rychlá obnovovací frekvence zkracuje dobu vykreslování snímků a snižuje zpoždění obrazu, což hráčům přináší vynikající herní zážitky. Notebook je osazen procesorem až Intel Core i7+ osmé generace, přetaktovatelnou grafikou GeForce GTX 1060, až 512GB PCIe Gen 3 NVMe SSD a až 2TB pevným diskem.

Acer Predator Helios 300 SE

Helios 300 Special Edition se také může pochlubit až 16 GB paměti DDR4 s možností rozšíření až na 32 GB. Paměť Intel Optane urychluje načítání her a aplikací, přístup k informacím a zlepšuje celkovou odezvu systému. Kromě toho poskytuje gigabitový ethernet rychlé připojení k síti, zatímco nejnovější gigabitová Wi-Fi Intel Wireless-AC 9560 802.11ac přináší propustnost až 1,73 Gb/s díky kanálům s šířkou 160 MHz (2×2 802.11ac, dvoupásmová 2,4 a 5 GHz).

Helios 300 Special Edition je vybaven dvojicí celokovových AeroBlade 3D ventilátorů s ultratenkými lopatkami (0,1 mm) navrženými pro pokročilou aerodynamikou a proudění vzduchu, aby zůstal počítač studený.

Exit mobile version