IT-SA bude opět na podzim

IT-SA – IT Security Expo and Congress, se bude opět konat v Norimberku 18. až 20. října 2016. Zájem o IT bezpečnost roste, stejně jako zaměstnanost v tomto odvětví.
IT-SA má stejně jako celkový zájem o bezpečnostní IT technologie rostoucí tendenci a letos už je přihlášeno 450 vystavovatelů. Program bude opět doplněn 250 přednáškami na třech fórech – pro management, technologie a auditorium. Loňskou keynote přednesl přes telemost živě Edward Snowden z Moskvy.

Na IT-SA 2015 vystavovalo 323 německých a 105 zahraničních organizací, z toho pět českých (včetně jedné vysoké školy) a shlédlo 9 015 návštěvníků, což je téměř 22% nárůst (nezávislý audit bez personálu a novinářů); 8 752 z Německa, Rakouska a Švýcarska, 263 z ostatních zemí. Zúčastnilo se také na 10 % studentů, pro které byl připraven zvláštní program – o „dorost“ v IT bezpečnosti je třeba pečovat.

Thomas-Philipp Haas, Manager Public Relations (vlevo), Frank Venjakob, Executive Director, IT-SA

Z průzkumů z IT-SA 2015 vyplynulo, že téměř 40 % vystavovatelů hodnotí bezpečnost IT jako silně rostoucí trend a nikdo (0 %) nehodnotí její pokles. O zaměstnanosti v bezpečnosti IT uvedlo téměř 60 % vystavovatelů, že roste, nejvíce v bankovnictví a finančnictví, v datových centrech přes 30 %. K nákupu IT bezpečnosti zpravidla dojde do tří měsíců, déle než rok trvá zakončení nákupu u složitějších řešení.

Lístek na IT-SA stojí 28 eur na jeden den, pro studenty 12 eur a permanentní lístek 58 eur (www.it-sa.de/ticketshop). Podrobnosti o dopravě na IT-SA jsou na www.it-sa.de/travel.

Exit mobile version