Jak získat bezpečnou CZ doménu?

Chráníte své CZ domény před hackery? Snažíte se předcházet útokům online podvodníků? A jak s jistotou rozpoznat zabezpečenou webovou stránku nebo e-shop?

Cílem všech zodpovědných provozovatelů CZ domén by mělo být zvyšování své důvěryhodnosti a snaha snížit riziko útoku na webový projekt prostřednictvím zabezpečení CZ domén. Ochrana online komunikace je více než žádoucí v případě, kdy dochází k přenosu citlivých dat. Ať už na českých doménách spravujete firemní stránky nebo vlastníte e-shop, musíte uchovávat firemní či osobní data klientů. A právě tyto údaje se stále častěji stávají předmětem útoku hackerů.

Více informací k zabezpečení domény CZ naleznete na SSLmarket.cz

Online šifrování komunikace je na CZ doméně nutností

Nejlepší formou jak zamezit krádeži citlivých dat je používání tzv. SSL certifikátu, tj. bezpečnostního protokolu v prostředí internetu, který zajistí šifrování přenášených dat. Prostřednictvím SSL certifikátu ochráníte veškerou probíhající komunikaci před odposloucháváním a zároveň posílíte svoji důvěryhodnost stejně jako důvěryhodnost Vašich webových stránek běžících na doméně CZ.

Získejte 2 roky zabezpečení se slevou 33%

Zabezpečte své CZ domény nejprodávanějším SSL certifikátem od společnosti Thawte, který je nyní k dostání s výraznou slevou za 2990 Kč na celé 2 roky.

SSL certifikát Thawte Web Server nabízí kompletní ověření a identifikaci společnosti, pro kterou je SSL certifikát vystaven. Tento certifikát má široké využití, doporučujeme ho pro jakýkoli webový projekt na doméně .cz. Vyplatí se jak provozovatelům firemních stránek, tak majitelům e-shopů nebo vlastníkům SSL certifikátů se základním typem ověření na úrovni domény (tj. bez údajů o organizaci). Ověření společnosti v případě certifikátů s označením OV zdůrazňuje především důvěryhodnost provozovatele CZ domény. Návštěvník je o zabezpečení informován ikonou zámečku v prohlížeči, má tak možnost kdykoliv si provozovatele stránek ověřit.

Zabezpečte svou CZ doménu na 2 roky za ještě lepší cenu

SSL certifikát může na doménách CZ zabezpečit i menší www projekty. Pro tento účel doporučujeme použít SSL certifikát RapidSSL v kombinaci se speciálním slevovým kódem RAPODZ13. Vložíte-li tento kód na SSLmarket.cz na konci objednávky, zaplatíte pouhých 395,- Kč a získáte jeden rok zabezpečení zcela zdarma.

RapidSSL více informací – nejlevnější SSL certifikát>>

Přidejte se k zodpovědným provozovatelům CZ domén ještě dnes a získejte důvěryhodný SSL certifikát Thawte Web Server s ověřením organizace od přední společnosti na celé 2 roky se slevou 33 % nebo vyberte RapidSSL v akci 1+1 rok zabezpečení zdarma!

Naši techničtí specialisté jsou Vám kdykoliv plně k dispozici a rádi Vám s objednávkou SSL certifikátu pro Vaši CZ doménu pomohou.

Více informací na SSLmarket.cz, admin(zav)zoner.cz nebo na tel. čísle 603 196 637.

Exit mobile version