Kdo se umí dobře a rychle zorientovat, vítězí

Jak se orientovat v bezbřehém moři dat? Každý zkušený mořeplavec ví, že cestu ke svému cíli nelze bezmyšlenkovitě hledat, ale lze snadno najít díky kompasu. A stejně tak je to s informacemi. Dobrý „Datový kompas” vás nenechá nikdy na holičkách a pomůže vám nalézt všechna potřebná data. Spolehlivě, rychle a levně.

Bez dobré navigace se informace těžko nacházejí

Informace mají velkou cenu. Skutečnou hodnotu však mají jen ty informace, ve kterých se umíte orientovat. Jestliže vaše organizace je závislá na využívání informací, tak absenci kvalitní navigace řešíte při každém projektu. Kde ale najít ten správný nástroj, který vám umožní rychlou, spolehlivou orientaci ve vašich datech? Řešení je překvapivě prosté.

TOVEK nabízí řešení

„Datová navigace” společnosti TOVEK je uživatelsky příjemný nástroj a umožňuje vidět celou mapu využitelných informací, včetně všech souvislostí. Snadno pak zjistíte, co použít a čemu se raději vyhnout. Platformu, nebo chcete-li software, tvoří dva samostatné produkty, které se navzájem doplňují.

  1. Tovek Server je modulární aplikace pro automatizované zpracování různorodých zdrojů dat, která je obohacuje o extrahovaná jména, místa, časové a finanční údaje, adresy atd. Vytváří uživatelské přístupy formou webových stránek či mobilních aplikací.
  2. Tovek Tools je desktopový nástroj, jež slouží pro zpracování náročnějších rešerší a analýz, jako je vyhledávání souvislostí mezi informacemi, mapování a vizualizace obsahu. Tento nástroj umí vytvářet i znalostní vrstvy důležité pro kategorizaci obsahu odpovídajícího různým potřebám vyhledávání (kontext).

Proč je pro vás výhodné vybrat si firmu TOVEK

TOVEK má s problematikou nacházení příslušných informací a souvislostí skrytých v obsahu dvacet let praktických zkušeností. Vytváří nástroje umožňující se orientovat ve velkém množství různorodých textových dat, a dnes dokonce i v datech, která jsou tvořena mluvenou řečí. Vlastní technologická platforma kombinuje výhody rozšířené fulltextové Open Source technologie s vlastním originálním nástrojem, který vychází z dobrých i špatných zkušeností se zahraničními produkty.

Cestu nehledáme, ale nacházíme

Picasso, stejně tak jako zkušený námořník využívající kompas, byl po celý život věren svému výroku „já nehledám, já nacházím“. Kdo jen hledá, ten nic neobjeví. Řešení „Datové navigace” od firmy TOVEK je na tom stejně. Vyhledává nejen konkrétní dokumenty podle jejich názvu, ale v dostupných datech nachází odpovědi pro řešení konkrétních situací. TOVEK „Datový kompas” mapuje a vizualizuje obsah informací, a to jak na základě automatické extrakce různých atributů z jejich obsahu, tak i dle relevance obsahu k různým potřebám jeho využití.

Nejlepším důkazem je konkrétní příklad

Kvalitu funkčnosti „vyhledávače“ společnosti TOVEK dokládá řešení znalostního systému nad obsahem informací o padesátiletém vývoji technologie rychlých jaderných reaktorů. Tento vyspělý systém umožňuje i zcela novým lidem jednoduše a úspěšně nacházet informace optikou znalostí již nedostupných expertů.


Během života jaderného reaktoru se vymění několik generací vědců. Ti si mohou díky Datovému kompasu TOVEK navzájem předávat znalosti.

Jak získat unikátní systémový „datový kompas” TOVEK?
Vše si vyzkoušejte přímo v praxi. Na ukázce, které se svojí skladbou nejvíce blíží vašim datům, si ověříte, jak efektivně a spolehlivě „Datový kompas” funguje. Když se rozhodnete pro toto řešení, požádejte o časově omezenou licenci produktu Tovek Tools.

Kontaktujte společnost TOVEK již dnes a přijďte se poradit o návrhu možného řešení.

Kontakt: www.tovek.cz

Exit mobile version