Kondice firmy Live – nový přístup, jak nahlížet na firmu v souvislostech

Informace a rychlost jsou v moderním podnikání k nezaplacení. Schopnost pružně reagovat na příležitosti nebo naopak předvídat rizika mají často klíčový vliv na prosperitu firmy. Jedním z nejúčinnějších nástrojů, které mají podnikatelé k dispozici, je bezesporu vizualizace dat. Moderní vizualizace však rozhodně nejsou jen hezké grafy. Aplikace Kondice firmy Live znamená nový přístup, jak nahlížet na firmu v souvislostech
Pokročilá vizualizace dat pracuje s chytrými nástroji, které nejen shromažďují a logicky organizují relevantní data, ale především umí všechny vstupní informace uspořádat a vyhodnotit tak, aby bylo možné najít ve výsledcích užitečné ukazatele vypovídající o kondici firmy.

Vizualizace umožňuje okamžitou orientaci v záplavě informací, odhaluje nové souvislosti a umožňuje dělat manažerská i obchodní rozhodnutí rychle a zároveň s jistotou, že jsou správná a firmě prospějí. Pak lze využít naplno každou příležitost, podnikat efektivně, spolehlivě vyhodnotit životaschopnost i potenciál firmy, či dokonce předvídat budoucí vývoj trhu a vyhnout se ztrátám nebo chybám.

Přehledný obchod, logistika, mzdy, sklady i ekonomická situace firmy mohou být kdykoliv na dosah. Stejně jako na přístrojové desce v autě ihned vidíte rychlost, otáčky a vše, co je třeba udělat pro hladký průběh jízdy, aniž byste museli otevírat kapotu a kontrolovat každou měrku provozních kapalin zvlášť.

Klíčem vizualizace je kvalitní software

Abra kondice

Chytrý firemní informační systém Abra Gen využívá nejnovější poznatky o schopnostech lidského mozku vnímat a zpracovávat informace ve vizuální podobě výrazně rychleji než v textu, tabulkách a číslech.

Již v základní verzi Abra Gen nabízí nástroj Vizualizace dat Live více než 70 grafů a infografických ukazatelů, které prezentují nejen známé skutečnosti v přehledné formě, ale především zcela nové, dosud neznámé informace a užitečné souvislosti založené vždy na aktuálních datech v reálném čase.

Nástroje integrované přímo v systému názorně a velmi intuitivně zobrazují všechny nejdůležitější ukazatele o tom, co se ve vaší firmě děje, a naznačují, co je třeba udělat.

Zajímá vás:

Všechny tyto a mnoho dalších ukazatelů přinášejí skvělý přehled o veškerých důležitých firemních procesech a umožňují rychle a efektivně reagovat na aktuální stav.

Vizualizujte po svém

Abra Gen

Ještě širšími možnostmi disponuje pokročilý modul Abra BI s komplexním řešením business intelligence, kde je vizualizace dat nastavena přesně podle potřeb konkrétní firmy a dostupná online ve formě webové stránky na počítači, tabletu i chytrých hodinkách. Všechny ukazatele si lze definovat dle vlastních preferencí a snadno pak sledovat i přímo ovlivňovat vybrané procesy. Díky aplikaci pro smartwatch máte vše potřebné k řízení firmy doslova na dosah ruky, kdykoliv a odkudkoliv.

V rámci vlastního nastavení sledovaných hodnot i souvislostí lze v modulu Abra BI pracovat nejen s daty ze systému Abra Gen, ale také z externích zdrojů (např. tabulek, úložišť či aplikací). Přehledná vizualizace ve formě grafů, barevných infografik či alertů zcela podle individuálních kritérií umožňuje mnoho postupů automatizovat a nabízí vysoce sofistikovaný vhled do života a potřeb firmy. Kdykoliv tak můžete přijmout strategické rozhodnutí, které je založeno na skutečném a aktuálním stavu věcí.

Kompletní řešení oběma směry

Další alternativou pro efektivní práci s daty je možnost exportu hodnot ze systému Abra Gen do vlastních tabulek. Přímo v buňce tabulky si pak například definujete výpočet, který z dat uložených v systému vypočítá například obraty konkrétních účtů za poslední měsíc, za dané středisko, zakázku, obchodní případ nebo projekt.

Využijte vizualizaci dat ve svůj prospěch

Vizualizace dat nabízí skutečně nepřeberné možnosti využití v současném podnikání. Společnost Abra Software nabízí kromě sofistikovaných zobrazovacích nástrojů také odborné poradenství a implementaci systému tak, aby vždy vyhověl konkrétním potřebám zákazníků. Správně nastavený systém je základem efektivního podnikání a dokonalého přehledu o kondici firmy.

Exit mobile version