Konica Minolta představila Workplace Hub a Workplace Edge

Konica Minolta představila Workplace Hub, poskytující konektivitu pro pracoviště budoucnosti. Jde o rozhraní, které má integrovat hardware, software a služby mnoha výrobců do jedné platformy.

V podstatě jde o nově koncipované barevné multifunkce Workplace Hub propojitelné přes integrátor Workplace Edge propojující IT infrastrukturu, vlastní multifunkce a managed services, ve kterých je Konica Minolta už teď na vedoucí pozici. Jak standalone verze, tak racková, jsou vybaveny Wi-Fi a firewallem, aby bylo možno bezpečně připojit (téměř) jakékoliv zařízení.

Celé řešení vzniklo ve spolupráci společností Konica Minolta, Sophos a Microsoft. Cílem bylo poskytnout co možná nejlepší hardware, zabezpečení a IT služby. Další partneři, včetně společností Canonical a BrainTribe dodaly know-how z oblasti open source a data management pro co možná nejširší zapojení do současné i budoucí IT infrastruktury v prostředí digitální transformace.

Konica Minolta k tomu spustila kampaň Spotlight/), která má ukázat na propojený svět, včetně nositelné elektroniky, umělé inteligence a IoT

Workplace Edge

Workplace Edge

Workplace Edge je integrační platforma, která zastřešuje hardware, software a služby do požadovaného řešení šitého na míru díky zabudovanému middlewaru. Klade si za cíl zvýšit produktivitu díky poskytování spolehlivého a zabezpečeného řešení, které šetří čas pro správu IT. Řešení Workplace Edge může být nasazeno jednak samostatně, ale lze jej také integrovat se stávajícími systémy. K dispozici budou dvě verze – racková pro instalaci do serverovny a standalone verze pro umístění přímo v pracovním prostředí.

Workplace Hub – multifunkce A3

Workplace Hub

Řešení Workplace Hub je barevná multifunkce A3, které zahrnuje hardware, software a služby. Umožňuje zvolit úroveň podpory, služeb a zabezpečení, jaké zákazníci potřebují. Ovládá se přes Admin Dashboard a Konica Minolta k tomu poskytuje IT infrastrukturu a managed services.

První verze Workplace Hub (workplacehub.konicaminolta.com), která bude dostupná na podzim 2017, přímo řeší a reaguje na růst komplexnosti IT poskytováním účinnější a efektivnější správy široké řady nástrojů, služeb a zařízení používaných moderními organizacemi.

Produktový plán platformy navíc zahrnuje budoucí integraci internetu věcí, umělé inteligence a nástrojů podpory rozhodování, které se stávají nosnými body podnikatelského prostředí zítřka.

Exit mobile version