Lenovo představuje nové počítače Yoga

Lenovo Yoga Slim 7i Pro X

Nový cloudový bezpečnostní software Lenovo Smart Lock Services založený na technologii Absolute chrání uživatele v případě odcizení počítače a poskytuje větší vzdálenou kontrolu nad osobními údaji uloženými v zařízení.

Společnost Lenovo představila další generaci prémiových, ultratenkých notebooků Yoga s operačním systémem Windows 11:
• Vlajkový model, 14palcový Yoga Slim 9i s certifikací uhlíkové neutrality.
• Yoga Slim 7i Pro X a Yoga Slim 7 Pro X, poháněné Lenovo X Power.

Nová řada Yoga přináší také vylepšené modely 14palcových a 16palcových zařízení Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro a Yoga 7. Aby společnost Lenovo vyhověla potřebám nové hybridní domácí kanceláře, představila 27palcový stolní počítač Yoga AIO 7 s 4K displejem a ergonomickým pantem pro flexibilitu bez omezení. Toto zařízení je navrženo pro spolupráci mezi více zařízeními.

Jak uvádí firma, nová řada zařízení Lenovo Yoga Slim představuje špičku ve výkonu a přenositelnosti. Ultratenké notebooky v sobě spojují zaoblení hran s měkkými konturami pro jednodušší a pohodlnější manipulaci. Jsou také poháněny novou sadou funkcí Lenovo X Power2 zaměřených na vylepšení výkonu. Kromě toho jsou vybaveny revolučními displeji Lenovo PureSight, které nastavují nový standard prémiových funkcí pro ostřejší, rychlejší a realističtější vizuální zážitek s certifikací Eyesafe.

„Řada Yoga Slim umožňuje uživatelům přizpůsobit se hybridnímu životnímu stylu prostřednictvím inteligentnějšího výkonu, zabezpečení a rozpoznávacích schopností technologie Lenovo A.I. Engine+. Inteligentní výkon poháněný umělou inteligencí dokáže předvídat potřeby napájení nebo baterie na základě toho, co uživatel právě na notebooku dělá, zatímco Lenovo Intelligent Sense a Integrated Security, které jsou také součástí Lenovo A.I. Engine+, podporují bezproblémovou a bezpečnou práci a zábavu na zařízení Yoga,“ uvádí tisková zpráva společnosti Lenovo.

Všechny produkty Lenovo Yoga v ČR a SR již obsahují i pokročilou podporu Lenovo Premium Care pro adresný servis. VIP služba zahrnuje mj. prioritní ošetření, personalizovanou hardwarovou
a softwarovou podporu od odborníků, každoroční kontroly stravu PC a opravy přímo u zákazníka.

Lenovo uvádí také svůj nejnovější produkt softwarových aplikací Lenovo Smart Lock Services. Tento cloudový bezpečnostní software založený na technologii Absolute chrání uživatele v případě odcizení počítače a poskytuje větší vzdálenou kontrolu nad osobními údaji uloženými v zařízení.
Služba Lenovo Smart Lock je vybavená robustními bezpečnostními funkcemi a po nasazení umožňuje uživatelům sledovat a lokalizovat poslední známou polohu jejich zařízení Lenovo buď prostřednictvím webového prohlížeče, nebo mobilní aplikace. Nabízí také možnost na dálku zamknout zařízení, čímž uživatelé omezí neoprávněný přístup, nebo funkci vymazání dat, se kterou je možné odstranit citlivé soubory a zabránit tak krádeži identity a dat. Lenovo Smart Lock obsahuje také přístup ke specializovanému vyšetřovacímu týmu Absolute, který úzce spolupracuje s místními orgány činnými v trestním řízení, aby bylo možné zkusit ukradený počítač vystopovat a získat zpět.

Exit mobile version