Lenovo s výkonem o třetinu vyšším pro SAP SD

Osmipaticový server Lenovo System x3950 X6 získal rekordní hodnocení v benchmarku SAP SD. Zlomil tak dosavadní světový rekord a dosáhl o 28 % vyšších výsledků než server předchozí generace. Čtyřpaticový server System x3850 X6 s procesory Intel Xeon X7 přináší vysoký výkon pro fungování aplikací SAP HANA.
Server Lenovo System x3950 X6 prokázal v SAP SD benchmarku zlepšení o 28 % oproti výsledkům serveru předchozí generace a zlomil tak světový rekord v tomto hodnocení. Testování se zúčastnil model v konfiguraci, která obsahovala osm procesorů Intel Xeon s využitím softwaru IBM DB2 10.1 a balíkem vylepšení SAP pro SAP ERP aplikace typu 6.0.

Tato konfigurace serveru byla navržena s ohledem na maximální výkon vhodný pro chod podnikových aplikací a cloud. Řešení X6 představuje platformu pro aplikace SAP Business Suite, které jsou vhodné pro firemní uživatele požadující spolehlivost a jednoduchou správu s možností flexibilního spuštění v operačních systémech Windows nebo Linux.

Lenovo navíc přináší také čtyřpaticový model serveru System x3850 X6, který využívá procesory Intel Xeon E7 a rovněž přináší vysoký výkon pro fungování aplikací SAP HANA.

Intel Inside©
Znamená okamžitou produktivitu

Exit mobile version