Lidé ve firmách: David Němec novým obchodním ředitelem VanCo.cz a další novinky

V rubrice „Lidé ve firmách“ vám přinášíme nejžhavější informace o personálních změnách ve významných společnostech. Tentokrát přinášíme bohatou úrodu novinek ze společností Anect, Doxee, IGNUM a VanCo.cz.
Anect

Vendula Nováčková

Společnost ANECT má od 4. března 2013 novou ředitelku finančně správní sekce. Je jí Vendula Nováčková, která dosud ve firmě pracovala v oddělení controllingu. Stala se tak další ženou ve vedení společnosti ANECT.

Vendula Nováčková v ANECTu působí již od roku 2010, kdy nastoupila na pozici Controller. Byla zodpovědná za sestavování plánů režijních nákladů jednotlivých oddělení, finanční řízení projektů a také za procesy v rámci standardu ISO 20000. Dříve pracovala například ve společnosti DHL jako Group reporting Manager.

Jsme velice rádi, že jsme finanční a správní ředitelku nalezli ve vlastních řadách. Vendula ve výběrovém řízení jasně potvrdila svoje kvality, neutuchající energii a chuť vydat se po nové cestě. Velkou výhodou je zároveň posílení ženského elementu ve vedení společnosti, což nebývá v IT firmách tak úplně obvyklé. Věříme, že gender balance může být pro ANECT i konkurenční výhodou,“ uvedla Jana Vohralíková, členka představenstva společnosti ANECT.

Vendula Nováčková vystudovala obor Finance se specializací na firemní finance na Masarykově Univerzitě v Brně. Hovoří anglicky a pasivně francouzsky. Ve svém volném čase se věnuje hlavně rodině, má ráda sport, hudbu, divadlo a tanec.

Doxee

Radek Trobl

Společnost Doxee oznámila jmenování Radka Trobla generálním ředitelem pro střední a východní Evropu. Radek Trobl bude mít na starosti rozvoj obchodní strategie, poboček a portfolia služeb společnosti Doxee v Customer Communication Managementu a elektronické archivaci dokumentů.

Chceme dále rozšiřovat naše aktivity ve střední a východní Evropě a vytvořit a posílit strategická partnerství tak, abychom upevnili naši pozici v oblasti Customer Communications Management,” říká Sergio Muratori Casali, předseda představenstva skupiny Doxee. „Radek Trobl má bohaté zkušenosti s obchodními specifiky regionu střední a východní Evropy, kde jsme nedávno uvedli na trh naši cloud native CCM platformu. Ta byla společností Madison Advisors hodnocena velice dobře ve všech sledovaných oblastech,“ doplňuje Sergio Muratori Casali.

Těší mě, že se Doxee v minulých letech podařilo získat tolik evropských zakázek,” říká Radek Trobl, a dodává, „naším posláním je být ideálním partnerem našim zákazníkům v oblasti řízení odchozí digitální a multikanálové komunikace, s využitím digitalizace a automatizace procesů s důrazem na úsporu nákladů, zlepšení ziskovosti, zvýšení spokojenosti zákazníků a dosahování lepšího uživatelského komfortu.

Radek Trobl má bohaté zkušenosti v rozvoji klientského portfolia a v realizaci projektů v nejrůznějších průmyslových odvětvích. Pracoval pro globální i regionální hráče jako jsou Deloitte, HP či pro skupinu Erste. Ve společnosti Consulting ČS vedl poradenskou divizi v oblasti ICT. Radek Trobl bude řídit Doxee z pražského sídla společnosti.

Radek Trobl hovoří anglicky, rusky a polsky. Ve svém volném čase se věnuje rodině a mezi jeho záliby patří cestování a sport.

IGNUM

Michal Vitha

Společnost IGNUM oznamuje posílení obchodního oddělení divize individualizovaných služeb. Vedením byl pověřen Michal Vitha, péči o stávající portfolio zákazníků přebírá Jakub Teuschel.

Současně s reorganizací, která přinesla mj. rozdělení společnosti IGNUM na individualizovanou a komodizovanou divizi, rozšiřuje nyní divize individualizovaných služeb obchodní oddělení a posiluje klíčové obchodní aktivity. Obchodní činnost, která spadá v nové organizační struktuře pod divizi individualizovaných služeb, doplňují administrátorská divize a oddělení správy a vývoje. Vedením obchodního a marketingového týmu byl pověřen Michal Vitha, jehož hlavním úkolem v nové funkci bude další rozvoj obchodu a zlepšování aktivní péče o klienty.

Jakub Teuschel

Možnost vést obchodní oddělení právě v této fázi vývoje společnosti, která nabízí mnoho příležitostí k jejímu dalšímu rozvoji, je pro mě obrovskou motivací,“ řekl Michal Vitha, manažer obchodního oddělení společnosti IGNUM. „Mým cílem je modernizace našeho produktového portfolia a technologií, aby byla individualizovaná divize zákazníky vnímána jako špičkový hoster náročných projektů a a poskytovatel široké škály zejména serverhostingových, housingových a cloudových služeb.

Na pozici Key Account Managera byl jmenován Jakub Teuschel, který bude zodpovídat za stávající portfolio zákazníků. Jakub má dlouhodobé zkušenosti s péčí o zákazníky a dosud se ve společnosti IGNUM věnoval potřebám stávajících klientů. Jeho hlavním úkolem bude posilování vztahů se současnými zákazníky a rozvoj další aktivní péče o ně.

Svou činnost chci zaměřit především na další rozvoj standardů, které zkvalitní a rozšíří komunikaci s našimi partnery,“ upřesnil Jakub Teuschel, Key Account Manager společnosti IGNUM. „Chceme poskytovat nejvyšší možnou úroveň v oblasti veškeré aktivní komunikace a proaktivního přístupu k zákazníkům.

VanCo.cz

David Němec

Společnost VanCo.cz s. r. o., největší distributor radioreléových spojů v ČR a systémový integrátor v oblasti výstavby, servisu mikrovlnných technologií, má od 18. března 2013 nového obchodního ředitele. Stal se jím David Němec, který dosud působil jako Technical Sales Manager ve společnosti ALCOMA a. s., kde měl na starosti přípravu obchodní strategie a odbornou technickou podporu. Ve funkci tak nahrazuje Milana Vonšíka, nového výkonného ředitele společnosti VanCo.cz .

David Němec bude zodpovědný za vedení obchodního týmu regionálních manažerů, péči o významné korporátní zákazníky, řešení zásadních strategických úkolů a navázání na dynamický trend rozvoje společnosti.

Největšími přednostmi Davida Němce jsou obrovské zkušenosti v oboru mikrovlnných technologií, vůdčí schopnosti a zaujetí pro splnění nejnáročnějších požadavků,“ dodává Milan Vonšík, výkonný ředitel společnosti VanCo.cz s. r. o.

David Němec vystudoval ČVUT v Praze, Fakultu elektrotechnickou, kde získal inženýrský titul. Hovoří plynně anglicky a osvojil si i základy španělštiny. Ve volném čase se věnuje snowboardingu a jízdě na surfu.

Exit mobile version