Lidé ve firmách: společnost eD‘ system Czech představila svého generálního ředitele – Pavla Pölzera

V dnešním příspevku otevřeme dveře dalším firemním personáliím: Van Gansewinkel, TV Barrandov, NextiraOne Czech (dozvíte se i o nově vzniklém oddělení), Netretail Holding, eD‘ system Czech, IWD Czech a Philips.
Van Gansewinkel

Roman Mikulín

Novým regionálním ředitelem pro oblast Severní Moravy společnosti Van Gansewinkel se stal Roman Mikulín. Do společnosti přichází z realitní skupiny RPG Real Estate a po přibližně šesti letech práce na speciálních projektech, se vrací do společnosti Van Gansewinkel, kde působil jako Chief Financial Officer.

Přidejte si Romana Mikulína do své sítě pomocí služby [?]

TV Barrandov

Martina Lišková

Martina Lišková představuje novou generální ředitelku TV Barrandov. Do vedení televizní stanice přichází s dlouholetými zkušenostmi z TV Markíza, kde v letech 2007 – 2010 zastávala top manažerské funkce Head of Channel – Programming Director. V letech 2003 – 2007 funkci Head Of Acquisitions & Long – Term Planning. Odstupující generální ředitelka Janka Vozárová zůstává nadále ve funkci předsedkyně představenstva.

NextiraOne Czech

Nově vzniklé oddělení IT Infrastructure & Data centre společnosti NextiraOne Czech povede Tomáš Jirák. Tomáš je odpovědný za vedení a rozvoj nového týmu specialistů na síťovou infrastrukturu, bezpečnost a ochranu dat, bezdrátové technologie, VoIP, virtualizaci a datová centra. V předchozím zaměstnání u společnosti ANECT působil jako Senior Konsultant of System Infrastructure. Tomáš je absolvent managementu na VŠE v Praze a získal řadu IT certifikátů.

Přidejte si Tomáše Jiráka do své sítě pomocí služby [?]

Netretail Holding

Petr Steiner

Petr Steiner nově zastává pozici Operations Director ve společnosti Netretail Holding (pozn. mateřská společnosti internetové nákupní galerie Mall.cz). Před svým příchodem pracoval pět let u společnosti Quelle/Halens v pozici jednatele za ČR a v pozici Chief Operation Officer (COO) pro Evropu v rámci skupiny Halens holding.

Stávající COO Oldřich Petránek bude nadále působit ve společnosti Netretail Holding na pozici ředitele logistiky.

Přidejte si Petra Steinera do své sítě pomocí služby [?]

eD‘ system Czech

Pavel Pölzer

Novým generálním ředitelem společnosti eD‘ system Czech se stal Pavel Pölzer. Ve funkci vystřídá Přemysla Pelu. Pavel má zkušenosti z oblasti nákupu, strategického vyjednávání a z prodeje a marketingu. Působil v IT společnosti Accenture a v různých manažerských pozicích ve společnostech Eurotel a Telefonica O2, kde zastával pozici obchodního ředitele.
Před příchodem do eD‘ system Czech působil v nadnárodní společnosti Telenor, kde měl na starosti změnu prodejních kanálů na Balkáně.

Bývalý generální ředitel, Přemysl Pela, pokračuje ve skupině eD‘ system, kde bude řídit rozvojové projekty.

Přidejte si Pavla Pölzera do své sítě pomocí služby [?]

IWD Czech

Společnost IWD Czech přivítala do svých řad Ondřeje Levého, který bude zastávat pozici generálního manažera. Odpovědný bude za růst obchodních aktivit společnosti pro ČR a Slovensko. Do společnosti nastoupil po více než pětiletém působení ve firmě Penta CZ, kde zastával pozici produktového manažera pro networking.

Na svou pozici nastoupil s cílem posílit vnímání firmy IWD Czech jako specializovaného dovozce a distributora v segmentu LED technologií a na trhu postupně představit novinky v portfoliu firmy (zejména vlastní značky Prowax LED light technology a premium line lighting).

Přidejte si Ondřeje Levého do své sítě pomocí služby [?]

Philips

Jiří Tourek

Jiří Tourek se stal generálním ředitelem společnosti Philips ČR a zároveň se stal ředitelem sektoru Philips Lighting. Ve své pozici bude zodpovídat za řízení a růst společnosti v ČR s cílem pokračovat v budování společnosti orientované na zákazníky. Do Philips přichází ze společnosti Ideal Standard, kde zastával funkci generálního ředitele pro ČR a Slovensko a zodpovídal za řízení a rozvoj obchodních aktivit na těchto trzích. V pozici nahradí Arna Krause, který vedl českou pobočku Philips devět let.

Exit mobile version