Lidé ve firmách: Martin Jedlička a Martin Malý novými členy marketingového týmu ve společnosti LG a další novinky

V rubrice „Lidé ve firmách“ vás informujeme o personálních změnách posledních několika dní. Dnes přinášíme novinky ze společností AAA Auto, ING, LG a Cofely.
AAA Auto

Roman Hošek

Roman Hošek nastoupil na pozici Chief Information Officer ve společnosti AAA Auto. Ve skupině AAA Auto zodpovídá za kompletní zastřešení IT služeb a vývoje pro ČR, SR a RF.

Začínal v české pobočce holdingu Numico jako IT Manager. S růstem pobočky této FMCG společnosti a postupující integrací IT v holdingu zastával funkci Senior IT managera pro Českou a Slovenskou republiku. Po osmi letech působení v Numico a po fúzi společností Numico a Groupe Danone zastával funkci IT Security a Governance managera pro střední Evropu ve společnosti Danone. Po roce působení na této pozici byl spolu s pokračující integrací IT služeb spolupověřen vytvořením kompetenčního centra IT pro celý region EMEA společnosti Danone. Zde spolu s rolí IT Security a Governance Managera pro region EMEA zastával i funkci account managera regionálního centra sdílených IT služeb pro země DACH, BENL a CE.

Informační technologie jsou páteř každé firmy orientované na prodej. AAA Auto prodává ročně desítky tisíc aut ve třech zemích. Skladových pohybů je samozřejmě několikanásobně více. K tomu provozujeme jedno z největších call center v republice. Řídit a propojit tolik různorodých procesů bez funkčního IT dnes již není myslitelné,“ uvedl Roman Hošek.

ING

Martin Horčička

Novým ředitelem operations a IT (Chief Operations Officer) pojišťovací části ING v ČR i SR se stal Martin Horčička. Do funkce nastoupil 1. prosince a je zodpovědný za řízení procesů společnosti, služeb back office, IT a za projektový management. Do ING přichází z telekomunikační společnosti Vodafone.

Martin Horčička zahájil svou kariéru ve společnosti Lucent Technologies, odkud v roce 2000 přešel do společnosti Vodafone, kde na různých manažerských pozicích působil až doteď. Poslední tři roky zastával pozici ředitele transformačního programu, jehož cílem bylo nahradit dosluhující technickou infrastrukturu, zjednodušit produktové portfolio a nově definovat prodejní a servisní procesy.

V minulosti řídil také oddělení zákaznických služeb a byl i mimo jiné marketingovým ředitelem pro produkty a služby. Martin Horčička má rovněž bohaté zkušenosti s projektovým managementem a krizovým řízením. Horčička vystudoval ČVUT, elektrotechnickou fakultu se zaměřením na telekomunikace. Mluví anglicky. Mezi jeho koníky patří auta a motorsport, hokej a snowboarding.

LG

Martin Jedlička

Funkci Head of Corporate Marketing obsadil nově Martin Jedlička, který má několikaleté zkušenosti s produktovým i korporátním marketingem v LG Electronics. Nyní bude do jeho kompetence spadat strategické vedení značky, přes ATL, BTL , PR, online až po In-store marketing a merchandising.

Martin Jedlička nasbíral zkušenosti z obdobných marketingových pozic, například ve společnosti T-Mobile.

Mezi jeho záliby patří sport a hudba.

Martin Malý

Zároveň dochází ke změně v oblasti nadlinkové komunikace LG.

Martin Malý, tiskový mluvčí a PR manažer LG Electronics přibírá do své gesce oblast nákupu médií a inzertního prostoru vč. Corporate Social Responsibility.

Martin Malý má s nákupem médií praktické zkušenosti, například ze stavební společnosti Hochtief CZ, kde zastával pozici Manažer Vnějších vztahů.

Cofely

Jiří Procházka

Jiří Procházka je novým výkonným ředitelem divize Technického Facility Managementu energetické společnosti Cofely, která je součástí francouzského koncernu GDF SUEZ. Procházka odpovídá za rozšiřování portfolia služeb v oblasti technologického zabezpečení budov a doplňkových aktivit vedoucích ke komplexní nabídce služeb správy nemovitostí.

Chci tuto divizi Cofely profilovat jako experta v oblasti služeb Facility Managementu s důrazem na technologické služby, které jsou v dnešní době podceňovány. Nabídka Cofely je již dnes unikátní díky své komplexnosti a rozsáhlému zázemí,“ říká Jiří Procházka.

Jiří Procházka je absolventem hotelové školy v Poděbradech a od roku 2003 se pohybuje v oblasti Facility Managementu, kdy se stal jedním ze společníků firmy Gravity. V Gravity působil devět let na pozici obchodního ředitele a pomohl společnosti se dostat mezi nejvýznamnější firmy v oblasti komplexního Facility Managementu.

Exit mobile version