Lidé ve firmách: Štěpánka Duffková regionální ředitelkou TAB Board a další novinky

V rubrice „Lidé ve firmách“ pravidelně přinášíme nejžhavější informace o personálních změnách ve významných společnostech. Tentokrát přicházíme s novinkami ze společností ABC Data, MMD, Prologis a TAB Board.
ABC Data

Tomasz Buk

Představenstvo polské mateřské společnosti českého a slovenského zastoupení firmy ABC Data odvolalo po dvanácti letech z funkce generálního ředitele Petra Jandíka.

Na jeho pozici dočasně nastupuje Tomasz Buk, ředitel týmu pro A-brand produkty v ABC Data S.A. Změna je oficiálně platná od 2. 10. 2014.

Tomasz Buk vede tým business unit managerů, produktových managerů, obchodníků, nákupčích a techniků pro klíčové značky v ABC Data poslední dva roky. Předtím dvanáct let působil ve společnostech Compaq a později HP. Vždy se pohyboval na pozicích product a channel managementu.

Tomasz Buk pro ChannelWorld uvedl, že za 13 let v prodeji IT ví, jak kanál funguje a jak je strukturovaný: „Znám trh z mnoha stran, nejen z pohledu výrobce a distributora, ale také z pohledu partnerů a systémových integrátorů, se kterými jsem nepřetržitě spolupracoval.

MMD

František Koutník

Novým country managerem MMD pro ČR a SR se stává Martin Hempl (vlevo), který nahradí Janu Robešovou odcházející na mateřskou dovolenou.

Hempl se v oblasti IT a marketingu se pohybuje již od 90. let, před MMD působil více než sedm let ve společnosti LG Electronics CZ. Doposud se jako channel manager staral o VIP zákazníky a o rozvoj dealerského kanálu v České republice a na Slovensku.

Na jeho původní pozici nyní nastoupí František Koutník, který přichází z Verbatimu, kde působil jako retail account manager pro český trh.

Před Verbatimem pracoval pět let ve společnosti eD‘ system Czech na obdobné pozici key account managera pro retail.

Prologis

Společnost Prologis, globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámila, že jmenovala tři nové zaměstnance v České republice a na Slovensku.

Nově jmenovanými jsou:

Martin Baláž

Martin Baláž na pozici Senior Leasing & Development Manager pro Českou republiku a Slovensko: Martin bude zodpovědný za nájemní aktivity a výstavbu v České republice a na Slovensku. Do společnosti Prologis přichází ze společnosti Cushman & Wakefield, kde byl Associate Partner a zastával pozici vedoucího oddělení pro průmyslové a maloobchodní sklady na Slovensku a vedoucího průmyslového oddělení v České republice. Martin získal titul MBA v oboru Construction and Real Estate na univerzitě College of Estate Management in Reading ve Velké Británii.

Pavel Kruml

Pavel Kruml na pozici Senior Property Manager pro Českou republiku: Pavel bude zodpovědný za správu nemovitostí, péči o zákazníky a další související úkoly na českém trhu. Posledních osm let strávil Pavel ve společnosti JLL (Česká republika), kde jako Associate Director pracoval na pozici Property Manager a vedoucí průmyslového oddělení. Byl zodpovědný za řízení týmu, který spravuje obchodní a logistické parky. Předtím strávil tři roky ve společnosti Ahold jako Asset Manager pro Českou republiku, kde měl na starosti nemovitosti.

Daniel Handlíř na pozici Project Co-ordinator pro Českou republiku: Daniel bude podporovat týmy pro řízení výstavby, včetně nejrůznějších projektů na mírů klientům společnosti v České republice a Slovensku.

Daniel Handlíř

Daniel přichází do společnosti Prologis s více než deseti lety zkušeností s řízením projektů v nejrůznějších společnostech po celém světě. Vysokoškolský inženýr s titulem z Českého vysokého učení technického dříve pracoval jako projektový manager pro developerskou a investiční společnost Neopower a jako projektový manažer v developerské skupině BTG Holding.

Jsem velmi rád, že mohu přivítat Martina, Pavla a Daniela do našeho týmu pracujícího na portfoliu v regionu CEE, které se letos značně rozšířilo,“ řekl Ben Bannatyne, Prologis Managing Director pro střední a východní Evropu, „během roku 2014 jsme nakoupili nové nemovitosti o rozloze 340 000 metrů čtverečních a postavili nové projekty o rozloze 92 000 metrů čtverečních. Nově jmenovaní se připojí k našemu silnému, zkušenému a schopnému CEE týmu a pomohou nám, abychom i nadále při růstu společnosti dokázali našim zákazníkům zajistit nejvyšší standard služeb.

TAB Board

Štěpánka Duffková

Společnost TAB Board, exkluzivní členská organizace, která pomáhá podnikatelům dosahovat větší ziskovosti, produktivity a seberealizace, dnes ohlásila jmenování nové regionální ředitelky ve Středočeském kraji, kterou se stala Štěpánka Duffková. Její zodpovědností bude řídit podnikatelské boardy ve Středních Čechách. V současné době již fungují boardy v Praze, do konce roku se plánuje rozšíření do dalších regionů.

Štěpánka Duffková má za sebou bohatou kariéru v oblasti lidských zdrojů. Pracovala 20 let ve vrcholovém managementu v mezinárodních společnostech v segmentu retailu, služeb a v bankovní i nebankovní sféře. Je odborníkem v oblasti efektivní komunikace a leadershipu, strategického řízení firem, výkonnostního koučinku a řízení lidských zdrojů. Štěpánka Duffková pracovala například ve společnostech Provident Financial, GE Money Bank, Delvita, Carrefour či Sodexho. Vystudovala Univerzitu veterinární a ekologie v Brně, mezi její koníčky patří vaření a cyklistika.

Jsme rádi, že se k nám připojila právě Štěpánka, která se může pochlubit dlouholetými zkušenostmi z práce v tak významných firmách na našem trhu,“ řekl Šimon Mastný, generální ředitel TAB Board CZ. „Pevně věříme, že její manažerské dovednosti budou znamenat přínos pro řadu podnikatelů ve Středních Čechách a umožní jim efektivněji dosahovat svých cílů. Pokračujeme tak v rozvoji podle stanovené strategie, aby výhody spojené se členstvím v TAB Boardu mohli čerpat podnikatelé – majitelé firem z celé České republiky.

Koncept TAB Boardu je založen na kombinaci poradních boardů, individuálních koučovacích schůzek s certifikovanými kouči TAB a použití patentovaných nástrojů a prostředků, které spojují podnikatele s tisíci jejich kolegy po celém světě. Prostřednictvím TAB Boardu podnikatelé získají pohled na své podnikání z jiného úhlu, přístup k praktickým radám a řešením, která majitelům firem dávají strategickou výhodu a pomáhají jim dosáhnout okamžitého prospěchu z pozitivních změn.

Exit mobile version