Lidé ve firmách: novým provozním ředitelem AVG Technologies se stal John Giamatteo

Další personální novinky jako by znovu dokazovaly Nerudovo tvrzení „kdo chvíli stál, již stojí opodál, den žádný dvakrát se již nenarodí, čin dvakrát nezraje“, a tak vám i v novém týdnu ukazujeme změny zejména na pozicích ředitelů. Jen sami posuďte – AVG Technologies má nového provozního ředitele, DCD Publishing ředitele pro strategii vydavatelství, Tieto ředitele Oddělení zdravotnictví a sociálních služeb pro CE region, společnost CCA nového vedoucího oddělení vývoje a programování, pojišťovna ING novou šéfku HR týmu a Albatros Media nového výkonného ředitele.

AVG Technologies

John Gianmatteo

AVG má nového provozního ředitele, stal se jím John Giamatteo. Dohlíží na celosvětovou organizaci společnosti a její operace. Ze své funkce je odpovědný výkonnému řediteli JR Smithovi. Výhodou Johna jsou jeho třiadvacetileté zkušenosti v oblasti financí, operací a strategického řízení ve veřejných společnostech a ve vedení multimiliardových obchodů. John zastával různé vedoucí manažerské pozice, naposledy byl provozním ředitelem Solera Holdings a ve společnosti RealNetworks. V období let 1988 až 2005 pracoval v Nortel Network Ltd., ve firmě byl od roku 2003 prezidentem/CEO asijsko-pacifické divize Nortel. Byl zodpovědný za celý P&L management této divize a za obchody Nortelu v Asii a Tichomoří. John získal bakalářský titul z účetnictví a MBA ze St. John‘s University.

DCD Publishing

Vydavatelství DCD Publishing jmenovalo na pozici ředitele pro strategii vydavatelství Karla Rumlera. Karel ve společnosti působil v obchodním týmu jako Key Account manažer a Tea a Team Leader, který se již v době svého působení v DCD aktivně účastnil na rozvoji stávajících i nových projektů. V nové pozici je zodpovědný za rozvoj firmy a to hlavně za řízení speciálních projektů v rámci současných aktivit. Znamená to také, že se stal členem užšího managementu firmy.

Přidejte si Karla Rumlera do své sítě pomocí služby [?]

Tieto

Michael Waldbrenner

Michael Waldbrenner byl jmenován ve společnosti Tieto novým ředitelem Oddělení zdravotnictví a sociálních služeb pro region střední Evropy. V této pozici vystřídá Andease Langeho, který se nyní bude mimo společnost Tieto zabývat novými projekty. Waldbrenner má dlouholeté zkušenosti z německého trhu informačních technologií pro zdravotnictví a z práce na různých pozicích ve společnosti Tieto, včetně středoevropského oddělení pro poskytování služeb zdravotnickým organizacím. V letech 2006 až 2009 vedl produkční jednotku Tieto v Indii a od roku 2010 byl zodpovědný za aktivity Tieto v oblasti zdravotnictví v České republice a v Rakousku. V roce 1984 byl spoluzakladatelem IT společnosti Waldbrenner, která se připojila k Tieto na konci roku 2005.

Přidejte si Michaela Waldbrennera do své sítě pomocí služby [?]

CCA

David Wegschmied

Společnost CCA rozšiřuje své řady svých zaměstnanců. Během posledního půl roku zvýšila počet pracovníků o více než 15 procent. Jako vedoucího oddělení vývoje a programování nastoupil do CCA David Wegschmied. Přišel ze společnosti Inter-Informatics, kde působil jako programátor, analytik a později hlavní softwarový architekt. Podílel se na vývoji rozsáhlých řešení, například manažerského systému pro Airbus Deutschland, DMS systému pro ČEZ nebo softwaru pro displeje drážních vozidel pro Škoda Transportation. David vystudoval Západočeskou univerzitu v Plzni, obor Softwarové inženýrství.

ING Pojišťovna

Soňa Schwarzová

Soňa Schwarzová nyní nově povede HR tým ING Pojišťovny. Soňa se pohybuje v prostředí lidských zdrojů více než deset let. Působila např. deset let v úseku lidských zdrojů v Komerční bance. Během svého úspěšného působení v Komerční bance byla Soňa tvůrkyní a iniciátorkou mnoha aktivit zejména v oblasti náboru, řízení kariéry, rozvoje talentů a reintegrace zaměstnankyň po mateřské dovolené. Na pozici HR Officer ING Pojišťovny ČR/SR nastoupila k 1. říjnu 2011.

Albatros Media

Novým výkonným ředitelem nakladatelství Albatros Media se stal Václav Kadlec. Václav dosud zastával pozici ředitele v dceřiné společnosti Computer Press, která je součástí Albatros Media od září 2010. Ve své funkci bude převážně zodpovídat za vydávání knih. O další kompetence se bude dělit s Tomášem Riebou, který bude mít na starosti agendu firmy. Tomáš i Václav se tímto také stávají členy představenstva společnosti.

Václav Kadlec

Přidejte si Václava Kadlece do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version