Lidé ve firmách: Cisco posiluje svůj manažerský tým

Přinášíme vám další nové zprávy z oblasti personálních změn. Přečtěte si o těch, kteří dostali šanci zazářit na nových pozicích a budou tak mít možnost ovlivňovat firemní směřování – jsou to Alice Puch (Zentiva), Čestmír Kubečka (TRUMF International), Petr Weigel (Merit Group), Eva Koutná (Citrix) a Jan Los s Martinem Kaftanem (Cisco).
Zentiva

Alice Puch

Novou ředitelkou HR oddělení společnosti Zentiva se stala Alice Puch. V pražské centrále společnosti bude zodpovědná za podporu manažerských týmů a podporu vedení ve všech 32 zemích, ve kterých Zentiva působí.

Alice přechází na novou pozici z poradenské společnosti Korn/Ferry International, kde vedla ze Švýcarska českou pobočku společnosti a aktivity pro divizi spotřebního zboží v regionu EMEA. Svou kariéru ale začala budovat v realitní společnosti Sutton group v kanadském Torontu. Poté co se vrátila ze Švýcarska do České republiky získávala pracovní zkušenosti ve firmách EPIC a Barents Group LLC (KPMG), kde se zabývala strategií a změnou řízení finančních institucí. Dostala se dále k práci konzultanta ve společnosti Egon Zehnder, která se zabývá vyhledáváním řídících pracovníků a vrcholných manažerů.

Alice je absolventkou inženýrského studia na Ostravské univerzitě. Titul MBA získala na Katz Graduate School of Business v Pittsburghu.

TRUMF International

Čestmír Kubečka

Společnost TRUMF International s.r.o., český výrobce a prodejce koření, směsí koření, kořenících přípravků a ingrediencí určených pro potravinářský průmysl, má nového výkonného ředitele Ing. Čestmíra Kubečku.

Mezi jeho hlavní bohaté zkušenosti patří oblast řízení a obchodu ve společnostech Tonak a. s., Spolek pro chemickou a hutní výrobu a. s. A AWT Čechofracht a. s. Čestmír je absolventem Vysoké školy chemicko-technologické v Praze se specializací na anorganickou technologii.

Jeho jazyková vybavenost je široká, hovoří plynně anglicky, dále ovládá němčinu, italštinu a ruštinu.

Merit Group

Petr Weigel

Petr Weigel, nyní již bývalý vedoucí obchodní divize společnosti, byl jmenován novým obchodním ředitelem Merit Group.

Petr nastoupil do společnosti Merit Group v roce 2006 na pozici obchodního manažera, od roku 2008 zastával post vedoucího divize obchodní a na konci roku 2009 byl valnou hromadou akcionářů zvolen do funkce člena představenstva.

Citrix

Regionální tým společnosti Citrix obohatil svůj tým o Evu Koutnou, která nastoupila na pozici Channel Development Manager Eastern Europe. Eva má v této nové pozici na starosti rozvoj a podporu partnerů a distributorů v České republice, Slovensku, Polsku, Maďarsku a Pobaltí. Mezi její úkoly patří také získávání nových partnerů za účelem zvýšení prodejů, stejně jako participace na rozvoji strategie a nových programů.

Eva Koutná

Eva vystudovala specializaci na marketing a psychologii na ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze a v minulosti působila na různých marketingových a prodejních pozicích společností VMware, Symantec a Avaya.

Přidejte si Evu Koutnou do své sítě pomocí služby [?]

Cisco

Společnost Cisco Česká republika představila dva nové členy manažerského týmu, kteří nedávno nastoupili do společnosti – Jan Los a Martin Kaftan. Posílený tým se zaměří především na rozvoj nových obchodních příležitostí a obchodní expanzi Cisco v České republice.

Jan Los

Manažerský tým Cisco tvoří těchto sedm manažerů: Jiří Devát (generální ředitel), Martin Doležel (obchodní ředitel pro oblast malých a středních zákazníků), Jan Elefant (obchodní ředitel pro oblast telekomunikačních zákazníků), Pavel Slezák (obchodní ředitel oddělení poskytování služeb CZ & SK), Ivo Němeček (technický ředitel) a

Jan Los, obchodní ředitel pro oblast veřejné správy & korporátních zákazníků, se připojil k týmu v listopadu. Jeho úkolem bude rozvoj obchodních příležitostí v obou klíčových zákaznických segmentech. Přišel ze společnosti SAP ČR, kde zastával místo obchodního ředitele. Před tím působil pět let ve společnosti Telefónica O2 na pozicích ředitele pro korporátní segment a obchodního ředitele pro veřejný sektor. Dříve pracoval například i pro společnosti Dell, ICZ či NESS.

Martin Kaftan

Přidejte si Jana Lose do své sítě pomocí služby [?]

Martin Kaftan se v srpnu stal ředitelem partnerské organizace. Do Cisca přišel ze společnosti Microsoft, kde působil na různých manažerských pozicích od roku 1998. Poslední čtyři roky zastával pozici ředitele pro regionální prodej a marketing v asijsko-pacifickém regionu. Jeho úkolem v novém týmu bude rozvoj spolupráce s partnery Cisco a budování partnerské komunity v České republice. Ta dnes zahrnuje desítky firem od resellerů až po systémové integrátory.

Manažerský tým Cisco
Exit mobile version