Lidé ve firmách: novým generálním ředitelem Arval CZ se stal Gregor Bilik

Najít vhodné lidi do firemního týmu není tak snadné jako může být tah fotbalového míče na branku, nicméně zkušení personalisté to dokážou. Obvykle poznáme až s odstupem času, kdo naší pozici vyhověl. Do té doby můžete nové zaměstnanece společností Allianz, Arval CZ, SES, Avnet, RTA, Allegro Group a KPMG Legal posoudit sami.
Allianz

Petr Hrbáček

Novým ředitelem oddělení centrálního makléřského obchodu se stal Petr Hrbáček. Znamená to dále, že řídí spolupráci s velkými makléři. Před svým nástupem do pojišťovny Allianz pracoval šest let v České pojišťovně na pozici vrchního ředitele pro obchod. Petr vystudoval Vysokou školu báňskou v Ostravě, kde se věnoval oboru finance na fakultě ekonomiky.

Arval CZ

Gregor Bilik

Novým generálním ředitelem Arval CZ se stal Gregor Bilik. Od roku 2008 zastával pozici generálního ředitele Arval Slovakia, v předchozích letech zodpovídal za rozvoj obchodních aktivit společnosti Arval CZ.

Svou profesní kariéru započal v pojišťovně Allianz v oblasti pojištění průmyslových rizik a dva roky působil v německé centrále společnosti. Georg vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor mezinárodní obchod a evropskou ekonomickou integraci. Absolvoval i studium na španělských univerzitách v Granadě a v Barcelóně.

SES

Barbara Uzunowa-Drymer

Pozici ředitelky marketingu společnosti SES pro region střední a východní Evropy obsadila Barbara Uzunowa-Drymer. V této funkci se bude zodpovídat přímo Martinu O. Kubackému, viceprezidentovi a generálnímu řediteli společnosti Astra CEE.

Barbara je specialistkou na firemní komunikaci a marketing s obsáhlými manažerskými zkušenostmi v oblasti telekomunikací a to zejména v IT oblasti, ve které působí od roku 1997. Od ledna 2011 zastávala pozici marketingové ředitelky společnosti Asbis v Polsku. Předchozích 7 let byla ve společnosti Symantec odpovědná za marketing značek Norton a PC Tools ve východní Evropě.
Vystudovala na Lodžské univerzitě a Skarbek University ve Varšavě, kde získala titul MBA v oblasti mezinárodního marketingu.

Přidejte si Barbaru Uzunowu-Drymer do své sítě pomocí služby [?]

Avnet

Martina Cvrčková

Martina Cvrčková se stala další členskou Avnet týmu, nasoupila na pozici manažerky Marketing & Business Development pro divizi EMC.
Martina je absolventkou Vysoké školy ekonomické v Praze se zaměřením na mezinárodní obchod. Svou profesní kariéru začala v oblasti lidských zdrojů, poslední tři roky již však působila na pozici marketingové specialistky ve společnosti Servodata. V této pozici zajišťovala kompletní marketing pro značky EMC, Red Hat a Adaptec. Věnovala se organizaci akcí, vzdělávání partnerů a zejména PR a marketingové komunikaci.

Ve společnosti Avnet se soustředí na marketingové aktivity z pozice distributora – na strategické plánování marketingových aktivit ve spolupráci s výrobcem i partnery a na rozvoj značky. Se svými kolegy z divize EMC také spolupracuje na rozšíření partnerské sítě.

Přidejte si Martinu Cvrčkovou do své sítě pomocí služby [?]

Regionální Televizní Agentura

Pavel Zuna

Pavel Zuna se stal novým výkonným ředitelem televize RTA. V jeho kompetenci bude starost o fungování šesti regionálních studií RTA (Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice, Zlíně a Hradec Králové). Pavel má profesně bohatý životopis – od roku 1991 pracoval jako redaktor a moderátor Československé televize (dnes ČT). Krátce si vyzkoušel funkci tiskového mluvčího tabákové společnosti Philip Morris a od roku 1999 do roku 2006 byl veřejně známý jako moderátor zpráv televize Nova. V komerční televizi Nova se kromě toho postupem času stal šéfredaktorem zpravodajství a náměstkem odpovědným za program (např. Superstár, Výměna manželek).

Po svém odchodu z televize Nova se po roce 2006 věnoval spolupráci na marketingových produktech s ruskou společností Home Credit and Finance Bank. V únoru 2007 se k práci v televizi vrátil. Na Primě se do konce roku 2008 věnoval moderování soutěže „Ber nebo neber“, kromě toho se stal šéfredaktorem zpravodajství a krátce před svým odchodem řídil publicistiku. Od května 2010 pracoval jako programový ředitel internetové televize Stream.cz. Pavel vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

Přidejte si Pavla Zunu do své sítě pomocí služby [?]

Allegro Group CZ

Milan Duda

Leaderem komunikace společnosti Allegro Group CZ se v listopadu stal Milan Duda. Na starosti bude mít externí a interní komunikaci, sociální média a společenskou odpovědnost celé skupiny Allegro Group CZ, která v České republice provozuje například obchodní portál Aukro.cz, internetový srovnávač Heureka.cz, portály Hotel.cz, Spa.cz či Bezrealitky.cz nebo slevový portál AukroCity.cz.

Milan vystudoval VŠE v Praze, obor Hospodářská politika, vedlejší obor Ekonomická žurnalistika. Během studií byl redaktorem časopisu The Prague Tribune. Od roku 2006 působil jako šéfredaktor interního časopisu společnosti Eurotel a následně Telefónica Czech Republic, kde zastával pozici Senior Specialisty komunikace až do roku 2011.

Nástupem Milana Dudy vzniká ve společnosti Allegro Group CZ oddělení Komunikace, které zastřešuje korporátní komunikaci celého holdingu. Tým oddělení dále tvoří Michaela Papežová, Michaela Balarinová, Jan Valuštík a Jana Novosadová.

KPMG Legal

Jan Chlumský

Na pozici Counsel v advokátní kanceláři KPMG Legal nastoupil Jan Chlumský. Vede tým zaměřený na akvizice, nemovitosti a obchodní právo.

Před svým nástupem do KPMG Legal působil sedm let ve společnosti White & Case v Praze a krátce také v New Yorku. V období 2008–2010 zastával pozici CEE Legal Counsel pro GE Real Estate, kde zastřešoval pět zemí regionu CEE.

Jan absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. V letech 2001 a 2002 byl na studijním pobytu na Metropolitan University v Manchesteru.

Exit mobile version