Lidé ve firmách: představujeme nového marketingového ředitele Sodexo – Daniela Čapka

Nejaktuálnější personální zprávy, které byly vyslány do světa, se týkají společností Gefro, Sodexo, Hypoteční banka, České Radiokomunikace a Trask. Přečtěte si o tom, kdo byl pro své zkušenosti a vzdělání na jaké vybrané pozice usazen.
Gefro

Aleš Pém

Logistická společnost Gefro posílíla svůj finanční tým o Aleše Péma, který ve společnosti působí od roku 2009 jako finanční kontrolor. Nového finančního manažera čeká řada zásadních úkolů – např. oddělení controllingu musí dostat novou strukturu. To by mělo pomoct zefektivnit kontrolu napříč celou společností. V nové pozici bude Aleš dále hlídat i měsíční a roční závěrky a interní audit kvality. Nejobtížnějším úkolem ale pravděpodobně bude zajištění firmy proti kurzovému riziku, který ,díky zvratům na finančních trzích a díky krizi v eurozóně, ohrožuje nejednu firmu. Aleš dříve působil jako specialista controllingu u společnosti Vodafone a je absolventem VŠE v Praze.

Sodexo

Daniel Čapek

Daniel Čapek se po návratu ze svých zahraničních misí zařadil na pozici marketingového ředitele společnosti Sodexo. Vystudoval Fakultu mezinárodních vztahů VŠE a svůj prozatímní profesní život spojil se skupinou Sodexo. Pro společnost Sodexo pracuje od svých 19ti let a zastával různé pozice – provozního, obchodního a marketingového ředitele aj. Poslední tři roky strávil v Číně na pozici generálního ředitele společnosti Sodexo Motivation Solutions a od listopadu 2011 je v Sodexo řešení služeb u zákazníka marketingovým ředitelem.

Přidejte si Daniela Čapka do své sítě pomocí služby [?]

Hypoteční banka

Alena Haláková

Alena Haláková se stala ředitelkou odboru Lidských zdrojů Hypoteční banky. Přichází ze společnosti Teva Pharmaceutical CR, kde strávila více než 6 let a kde jako personální ředitelka poslední 4 roky zodpovídala za promítnutí obchodních cílů do personální strategie firmy. V personalistice působí už 11 let, původně vystudovala Pedagogickou fakultu v Hradci Králové a během své kariéry stihla absolvovat řadu odborných kurzů, včetně postgraduálního kursu v kalifornském Monterey.

Přidejte si Alenu Halákovou do své sítě pomocí služby [?]

České Radiokomunikace

Ivana Watsonová

Novou personální ředitelkou společnosti České Radiokomunikace se stala Ivana Watsonová. Ivana vystudovala řízení lidských zdrojů na Sheffield Hallam University ve Velké Británii. Rozsáhlé zkušenosti z oblasti lidských zdrojů získala během svého působení na manažerských pozicích v řadě mezinárodních i českých firem různých velikostí a zaměření, např. Tetra Pak, TPCA Kolín, Abbott Laboratories, Rockwell Automation, Hewitt Associates a Megatech Industries. Kromě jiného má i zkušenosti s mediátorstvím a koučováním a je ambasadorkou představenstva People Management Forum (dříve Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů). Působila několik let na podobných pozicích i ve Švýcarsku a Portugalsku. Hovoří plynně anglicky, německy, portugalsky a částečně rusky, španělsky a slovensky.

Trask

Ondřej Němeček

Nový člen management u společnosti Trask, Ondřej Němeček, bude v této pozici rozšiřovat rozvoj Trasku v telco segmentu.

„Ondřej znamená významnou posilu pro náš tým. Zaměří se nejen na posílení pozice Trasku v telco segmenu, ale i na rozvinutí znalostí specifických telco technologií a produktů také uvnitř firmy,“ řekl Filip Tománek, generální ředitel společnosti Trask.

Ondřej působil před svým příchodem do společnosti Trask sedm let u Hewlett-Packard, pracoval zde jako projektový a programový manažer konzultační divize pro segment telco. Na své pozici se podílel na řadě významných projektů, např. implementaci Centrální Integrační Platformy (CIP) v Telefónica O2 CZ nebo implementaci řešení Mobile Number Portability (MNP) v Telefónica O2 SK. Ve společnosti T-Mobile CZ vedl projekt implementace platformy Vivian/DARE a přispěl k největšímu současnému TMCZ programu implementace Next Generation CRM.

Přidejte si Ondřeje Němečka do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version