Lidé ve firmách: v ČSOB přechází Ondřej Vychodil do divize útvaru Strategie jako její ředitel

Známe další jména nových manažerů, kteří se v lednovém měsíci dostali na výsluní společností jako je – ČSOB (Martin Vychodil a Robert Keller), Kerio Technologies (Martin Kaiser), Sprinx Systems (Markéta Gsöllhoferová, Jiří Jinder), Zuno Bank (Tomáš Kuna), Infinity (Ludvík Ducháček) nebo Schneider Electric (Jaroslav Žlábek). Časem uvidíme, zda přežijí všechny sněhové vánice, které je čekají. Do té doby jim přejme hřejivé kožichy.
ČSOB

Ondřej Vychodil

ČSOB oznámila personální přechod Ondřeje Vychodila z pozice výkonného manažera útvaru Vztahů k investorům, kterou řídil po dobu šesti let na pozici ředitele útvaru Strategie. Ondřej před nástupem do ČSOB v roce 2006 pracoval jako externí konzultant Světové banky a byl poradcem vicepremiéra pro ekonomiku Martina Jahna. Ondřej vystudoval ekonomii na FSV UK v Praze a na Středoevropské univerzitě v Budapešti. Získal titul Ph.D. na CERGE-EI a absolvoval semestrální stáž v USA na Harvardu a ve Inter Alpha Banking Programme ve Francii. Zajímavostí také je, že vedle práce v ČSOB přednáší na Anglo Američan University v Praze.

Robert Keller

Na pozici výkonného manažera útvaru Vztahů k investorům nastoupil nově Robert Keller. Přechází ze stejné pozice, kterou zastával ve společnosti Unipetrol. Robert před svým příchodem do ČSOB pracoval jako analytik se zaměřením na akcie tuzemského kapitálového trhu a kapitálového trhu ve Střední a Východní Evropě ve společnosti Patria Finance. Až následně nastoupil do společnosti Unipetrol, kde působil téměř 3 roky. Robert vystudoval obor Finance, finanční trhy a bankovnictví na FSV UK v Praze.

Přidejte si Ondřeje Vychodila do své sítě pomocí služby [?]

Kerio Technologies

Martin Kaiser

Martin Kaiser se dostal na pozici marketingového ředitele pro střední Evropu společnosti Kerio. Martin zodpovídá v pražské kanceláři za řízení marketingových aktivit propagujících produkty Kerio obchodním partnerům a koncovým zákazníkům. V jeho nové náplni bude vedení čtyřčlenného týmu a bude vůdčí silou produktového a field marketingu a public relations. Martin pracoval dříve jako marketingový ředitel pro Polsko a Rusko.
Pod jeho vedením uzavřela společnost Kerio Technologies partnerskou smlouvu s polským distributorem, společností Connect Distribution – to přispělo k propagaci produktů Kerio na polském trhu. V této době hrál Martin důležitou roli při výběru marketingového managera pro ruskou kancelář v Moskvě.

Martin vedl vydání produktu Kerio Operator 1.1. VoIP telefonního systému Kerio Operator a představil produkt obchodním partnerům z oboru IT. Kerio se díky tomu dostalo na globální trh internetové telefonie s posláním pomáhat obchodním partnerům růst v jejich podnikání.
Předtím pracoval Martin jako obchodní a marketingový ředitel ve společnosti Fujitsu Siemens Computers. Hovoří čtyřmi jazyky a získal titul BSBA v obchodu a marketingu na City University of Seattle.

Sprinx Systems

Marketa Gsöllhoferová

Manažerský tým posíluje i společnost Sprinx Systems, konkrétně v oblasti řízení vývoje systému pro péči o zákazníky (CRM) a v oblasti IT infrastruktury (SIG). Markéta Gsöllhoferová a Jiří Jinder se stanou součástí nejenom českého, ale i amerického trhu.

Markéta nastoupila do Sprinx Systems jako Product Manager SprinxCRM a v její kompetenci je starost o produktový rozvoj SprinxCRM i propagace a komunikace související s produktem. V oboru IT se začala pohybovat hned po studiích a proto získala mnohaletou praxi v oblasti produktového a brand managementu, marketingu a školení klientů. Do Sprinx Systems přichází ze společnosti Media Factory Czech Republic, kde měla na starosti newbiz management a komunikaci s klienty. Před tím působila čtyři roky ve společnosti Forpsi na obdobné pozici jako ve Sprinx Systems.

Jiří Jinder

Jiří nastupuje jako Product Group Manager. Získává tím starost o produkty a služby v oblasti hostingu, IT infrastruktury a bezpečnosti. Do společnosti přišel Jiří ze společnosti Keystone Czech Republic.
Před tím pracoval na pozici Indirect Sales Manager ve společnosti Českomoravské informační systémy a tři roky na pozici Customer Care Manager produktu Helios Orange ve společnosti Asseco Solutions. Jiří získal dále zkušenosti ve vztazích se zákazníky již z minulosti, kdy působil na manažerských pozicích v oblasti retailových řetěžců.

Přidejte si Markétu Gsöllhoferovou do své sítě pomocí služby [?]

ZUNO Bank

Tomáš Kuna

Pobočka české a slovenské ZUNO BANK získala nového generálního ředitele. Předchozí ředitel české pobočky – Miroslav Střihavka pomohl ZUNO v Česku vybudovat. Nový ředitel Tomáš Kuna přichází do společnosti ze slovenské Poštovné banky, kde šéfoval téměř 3 roky divizi marketingu. Před tím zastával obdobné pozice v Betway.com a Centralway Investment AG. ZUNO Banka ještě očekává potvrzení obsazení funkce ze strany regulátora bankovního trhu.

Přidejte si Tomáše Kunu do své sítě pomocí služby [?]

Infinity a. s.

ludvík ducháček

Na místo nového personálního manažera společnosti Infinity nastoupil Ludvík Ducháček. Ludvík vystudoval na Masarykově univerzitě v Brně obory Psychologie a Ekonomie. Do společnosti Infinity nastoupil po čtyřletém působení personálního ředitele ve společnosti DF Partner s.r.o. Kromě pracovních zkušeností u tohoto výrobce a distributora autochemie a autokosmetiky se věnoval lektorské činnosti v oblasti měkkých dovedností. V současné době stále působí jako externí lektor na Fakultě sociálních studií v Brně. Úlohou nového personálního ředitele společnosti Infinity bude komplexní péče o stávající zaměstnance a nábor nových talentů.

Přidejte si Ludvíka Ducháčka do své sítě pomocí služby [?]

Schneider Electric

Jaroslav Žlábek

Generálním ředitelem Schneider Electric pro Českou republiku byl jmenován Jaroslav Žlábek, který se vrací ze svých zahraničních misí zpět do České Republiky.
Jaroslav vystudoval elektrotechniku a ekonomiku a ve společnosti pracuje od roku 1996. Svoji kariéru ve Schneider Electric započal jako technicko-obchodní inženýr. Zastával také další pozice v obchodu a marketingu v rámci středoevropského regionu. Poté působil ve Francii, kde byl jako viceprezident zodpovědný za implementaci firemních procesů. Od roku 2009 zastával pozici generálního ředitele polského zastoupení Schneider Electric.

Přidejte si Jaroslava Žlábka do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version