Lidé ve firmách: UniCredit Bank má nového tiskového mluvčího – Petra Plocka

V rubrice „Lidé ve firmách“ vás informujeme o personálních změnách posledních několika dní. I když se tentokrát neudálo tolik HR novinek, na které jste si mohli za posledních několika týdnů zvyknout, přesto se seznamte s novým tiskovým mluvčím UniCredit Bank nebo s novými personálními ředitelkami společností Sanoma Media Praha a Adastra.
Sanoma Media Praha

Květa Nová

Vydavatelství Sanoma Media Praha představilo svou novou personální ředitelku, Květu Novou. V této funkci vystřídá Lucii Illichmannovou. V pozici personální ředitelky bude mít Květa na starost nábor kvalitních pracovníků, profesní rozvoj zaměstnanců a motivační programy. Se zkušenostmi z oblasti lidských zdrojů, které nabyla ve spolešnostech Ringier Axel Springer nebo Omega Optix, povede tuto pozici jistě kvalitně. V současnosti ukončuje poslední ročník studia Vysoké školy ekonomické v Praze a je studentkou andragogiky na Filosofické fakultě UK.

UniCredit Bank

Petr Plocek

Petr Plocek vystřídal na pozici tiskového mluvčího Tomáše Pavlíka, který tuto funkci zastával od srpna 2007. Tomáš teď bude součástí projektu Nadace Vodafone „Rok jinak“ a stane se PR konzultantem a koučem pro neziskový sektor. Petr působil jako tiskový mluvčí a manažer marketingové komunikace v české pobočce HSBC Bank poslední tři a půl roku. Petr se stal zodpovědným za korporátní a retailovou komunikaci, vztahy s médii, interní komunikaci, aktivity společenské odpovědnosti a podporu marketingových kampaní v ČR a na Slovensku. Je absolventem Pedagogické fakulty UK v Praze, nasbíral zkušenosti v České televizi a v manažerských pozicích v oblasti vzdělávání dospělých.

Adastra

Vlasta Pacáková

Adastra jmenovala do funkce HR ředitelky Vlastu Pacákovou. Do Adastry přišla v roce 2001 z pozice programového analytika společnosti RadioMobil. Jako senior konzultant Adastry se podílela na řadě projektů pro významné klienty, jako například Česká pojišťovna, Eurotel nebo Contactel. Následně měla jako manažer technologického týmu na starosti vedení týmu technologických konzultantů, nábor nových pracovníků a vedení pravidelných hodnotících pohovorů. V současnosti je zodpovědná za tvorbu personální strategie společnosti, spoluvytváření firemní kultury a image společnosti, tvorbu metodik náboru, vzdělávání a rozvoje, odměňování, hodnocení zaměstnanců, tvorbu motivačních, sociálních a komunikačních programů. Poskytuje personální konzultace a poradenství vrcholovému managementu a účastní se strategického řízení firmy.

„Vlasta Pacáková je naší dlouholetou kolegyní a za celou dobu své působnosti prošla funkcemi, které jí umožnily dokonale nahlédnout do personálního fungování i potřeb společnosti. Její jmenování do funkce HR ředitelky je proto logickým krokem a velmi nás těší,“ říká Ondřej Frydrych, generální ředitel Adastra Česká republika.

Přidejte si Vlastu Pacákovou do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version