Lidé ve firmách: kam povede ZUNO BANK nový šéf marketingu Oyvind Oanes?

Dnes vám předtavíme sedm mužů, kteří získali významné pozice ve společnostech jakými jsou Hill+Knowlton, Sabris, ŠkoFIN, ZUNO BANK, Renault Trucks, Stanton Chase Praha nebo Partners. Co bychom jim mohli v jejich nových pozicích popřát? Snad jen, aby si je okolí nepletlo se sedmi trpaslíky… ačkoliv ti byli pracovití!
Hill+Knowlton Strategies

Maxim Behar

Předsedou společnosti Hill+Knowlton Strategies v České republice byl jmenován bulharský expert na PR a sociální média – Maxim Behar, k tomu bude také působit jako člen širšího regionálního vedení týmu s odpovědností za operace v ČR.
Kromě zmíněného postavení bude dále Maxim působit jako CEO a předseda představenstva M3 v Bulharsku (partnerská společnost Hill+Knowlton Strategie cca 12 let). Dále je pokladníkem a členem výkonné rady ICCO, dvakrát působil ve funkci prezidenta a nyní je zástupcem ředitele Business Leaders Forum v Bulharsku. Od roku 2009 do roku 2011 zastával funkci prezidenta bulharské Asociace PR agentur.
Maxim absolvoval magisterské studium na VŠE v Praze a jeho devízou jsou dlouholeté zkušenosti z českých médií i z Polska, USA, Ruska, Německa a dalších zemí. Před 17 lety založil a stále řídí M3 Communications Group, PR společnost působící na bulharském trhu.

Přidejte si Maxima Behara do své sítě pomocí služby [?]

Sabris

Vlastimil Petříček

Vlastimil Petříček je novým Business Development Manager společnosti Sabris, která tím rozšířila své obchodní oddělení. Ve své nové pozici se bude specializovat na rozvoj a posílení obchodních aktivit v oblasti ECM. V oblasti obchodu působí ve společnostech ICT 15 let a v posledních 5ti letech se začal orientovat na rozvoj a prodej ECM řešení od světových lídrů (např. OpenText, Microsoft atp.). Vlastimil vystudoval elektrotechnickou fakultu na VŠSE v Plzni.

ŠkoFIN

Luděk Šantora

Společnost Volkswagen Financial Services (ŠkoFIN) vytvořila nové oddělení marketingu a obchodu sloučením dvou předchozích oddělení. Ředitelem se ještě ke sklonku roku 2011 stal Luděk Šantora. V letech 1994 – 1998 pracoval v pozicích ve společnosti GEHE Pharma Praha, poté působil do roku 2003 jako manažer logistiky ve společnosti Eurotel Praha. V době, kdy se Eurotel přiřadil do společnosti Telefónica O2, se postupně začlenil do klíčových funkcí v divizi prodeje (zastával pozice jako jsou ředitel prodeje a ředitel nepřímých prodejních kanálů nebo regionálního prodeje).

ZUNO BANK

Oyvind Oanes

ZUNO BANK přibrala na svou palubu nového šéfa marketingu – stal se jím Oyvind Oanes. Do banky přechází z rakouské banky BAWAG P.S.K., kde pracoval ve funkci výkonného ředitele a řídil obchodní strategii banky, zavádění nových produktů a firemní re-branding. Zkušenosti v oblasti marketingu nasbíral také v desetiletém působení v GE Money Bank. V souvislosti s novou pozicí v ZUNO BANK se dále stal členem představenstva.

Renault Trucks

Jan Veselý

Novým generálním ředitelem Renault Trucks pro region Střední Evropa se stal Jan Veselý, ve společnosti působí od roku 2005. Mezi léty 2005 – 2007 fungoval ve společnosti jako finanční ředitel pro Českou republiku a Slovensko. Od roku 2008 až do této doby působil ve Francii ve funkci finančního ředitele mezinárodní divize společnosti Renault Trucks pro oblasti Blízkého východu, Ukrajiny, Ruska, Afriky a Jižní Ameriky. Jan je držitelem titulu MSc. a absolventem Ecole de Management de Lyon a Lancaster University.
Dosavadní generální ředitel společnosti, Jean-Francois Gatineau je nyní ve funkci generálního ředitele Renault Trucks Benelux.

Přidejte si Jana Veselého do své sítě pomocí služby [?]

Stanton Chase Praha

Jan Martin

Společnost Stanton Chase Praha představila svého nového partnera Jana Martina. Mezi jeho úkoly patří rozvoj segmentu logistiky, dopravy a průmyslové výroby. Jan přináší do společnosti své více než jedenáctileté zkušenosti z oblasti HR. Většina jeho kariéry je spojena se segmentem rychloobrátkového zboží, kde pracoval na různých pozicích v prodeji, marketingu a vedl oddělení HR. Do společnosti přichází ze sektoru logistiky a dopravy, kde v uplynulých třech letech zastával pozici regionálního HR ředitele pro mezinárodní logistickou skupinu.

Partners

Martin Vlnas

Novým ředitelem společnosti Partners se stal Martin Vlnas. Ve vedení firmy nahradil od ledna 2012 Tomáše Prouzu, který ze skupiny Partners odešel na konci minulého roku. Martin byl od září 2009 šéfredaktorem serveru Finmag.cz, v dubnu 2010 své působení rozšířil ještě o finanční server Peníze.cz. Martin vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Na univerzitě Sungkyunkwan v jihokorejském Soulu se rok zabýval východoasijskou kulturou. Během studia publikoval reportážní texty v Reflexu, Respektu či časopisu Týden.

Přidejte si Martina Vlnase do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version