Lidé ve firmách: Petr Vondráček, nový marketingový ředitel mBank!

Personalistika se zaměřuje na získávání kvalitních lidí pro konkrétní firmy. Podívejme se, zda se za poslední týden podařilo personalistům ze společností SAS Institute ČR, mBank, Lexum, GEFCO a Trend Micro ulovit správné zaměstnance.

SAS Institute ČR

Martina Schneiderová

Martina Schneiderová získala funkci HR Manager pro Českou republiku u společnosti SAS Institute ČR. V oblasti HR bude pro Martinu hlavní prioritou zviditelnění firemní kultury SAS Institutu na českém pracovním trhu, zaměření na řízení výkonnosti a rozvoje zaměstnanců a práce s talenty na vysokých školách. Dříve Martina pracovala ve společnosti PWC. Od roku 2005 zastávala u této společnosti pozice HR Manager a HR Leader pro kancelář v Lotyšsku.

Přidejte si Martinu Schneiderovou do své sítě pomocí služby [?]

Trend Micro

Daniel Hetényi byl ve společnosti Trend Micro jmenován regionálním obchodním manažerem pro ČR, Slovensko a Maďarsko, zároveň je součástí širšího mezinárodního týmu Trend Micro EMEA.

Daniel Hetenyi

Daniel bude v této pozici zodpovídá za rozvoj strategických vztahů s velkými zákazníky, obchodními partnery s cílem upevnit a rozvíjet prodej nejen na trhu velkých podniků, ale i malých a středních firem. Dříve Daniel působil ve společnosti Websense a ve firmě Network General.
U Websense, která se zabývá IT bezpečností, pracoval v posledních čtyřech letech jako regionální manažer týmu pro východní Evropu. Řídil velké projekty a partnerskou základnu v ČR, na Slovensku a v Maďarsku. Ve firmě Network General, která poskytuje řešení pro monitoring aplikací, zodpovídal za rozvoj obchodu ve východní Evropě. Daniel je absolvent matematiky na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy univerzity v Praze.

Přidejte si Daniela Hetényiho do své sítě pomocí služby [?]

GEFCO

Philippe Schmitt

Nového manažera divize automobilové logistiky má společnost GEFCO ČR, je jím Philippe Schmitt. Philippe pracoval v německé pobočce společnosti a má více než třicetileté zkušenosti s působením v oblasti automobilové logistiky. Na této pozici vystřídal Martinu Kohlovou, která se bude dále věnovat koordinaci PPO aktivit (Post Production Operation) v rámci evropských poboček. Philippe hovoří francouzsky, anglicky, německy a již zahájil stadium češtiny.

Lexum

Roman Meliška

Evropská oční klinika Lexum přivítala mezi sebe nového ředitele obchodu a marketingu polských a českých poboček – Romana Melišku. Roman působil v dřívějším zaměstnání jako šéf marketingu a strategie Škoda Auto pro ČR. Zodpovídal například za aktivity Škody v Rakousku nebo za úspěšné zavedení modelů Yeti a Superb Combi na domácí trh.

Přidejte si Romana Melišku do své sítě pomocí služby [?]

mBank

Petr Vondráček se ve společnosti mBank dostal na pozici marketingového ředitele. Zodpovídat bude za řízení marketingu nejen v ČR, ale i na Slovensku. Ve své úloze by měl podpořit zejména marketingovou komunikací značku mBank a dále inovovat a rozšířit dosavadní marketingové a komunikační kanály.

Petr Vondráček

Do společnosti přechází z Poštovní spořitelny, kde pracoval téměř deset let na různých pozicích. Od roku 2009 byl výkonným manažerem marketingové komunikace Poštovní spořitelny a byl mimo jiné zodpovědný za uvedení značky ERA na český trh.

Přidejte si Petra Vondráčka do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version