Lidé ve firmách: známe nového personalistu Raiffeisenbank

Práce personalistů nám může připomínat trénéra štafetového běhu. Je důležité vybrat dalšího vhodného běžce, který správně převezme štafetový kolík (funkci). Výběr nemusí být ovšem pro firmu vždycky výhodný. O tom by vám mohli prezentované společnosti, Raiffeisenbank, Fortinet, Comguard, Motorola Solutions a Asociace osobního prodeje, vyprávět. Přečtěte si nové zprávy z oblasti HR.
Raiffeisenbank

Filip Šanda

Raiffeisenbank oznámila změnu personálního ředitele, novým se stal Filip Šanda. Vystřídá Markétu Main, která v bance působila od roku 2006, teď bude pracovat v jiném sektoru.
Filip působí v bance od roku 2006, kde postupně prošel několika pozicemi v personálním oddělení banky. V posledních dvou letech pracoval jako Head of HR Business Partners a v posledním roce byl zástupcem personálního ředitele.
Před nástupem do Raiffeisenbank pracoval Filip jako vedoucí divize HR, Legal & Administration ve společnosti Grafton Recruitment nebo v oblasti obchodování na devizových trzích.

Přidejte si Filipa Šandu do své sítě pomocí služby [?]

Fortinet

Alexander Mašek

Alexander Mašek se stal viceprezidentem pro region střední a východní Evropy a Ruska společnosti Fortinet. Spolu s ním nastoupil do společnosti Vladimír Brož na pozici Major Accounts Manager pro ČR, SR a Maďarsko.

Alexander bude mít na starosti realizaci plánovaného agresivního růstu společnosti v daném regionu, vedení rozšířeného týmu zaměstnanců a řízení prodejních kanálů a dalších sítí partnerů. V minulosti pracoval např. ve společnosti Dator3 Services, Azlan a Crossbeam Systems. V poslední jmenované společnosti zastával v posledních šesti letech funkci regionálního ředitele pro střední a východní Evropu. Zodpovídal za řízení prodejních a marketingových týmů i partnerských kanálů v ČR, na Slovensku, v Polsku a v Rusku.

„Region střední a východní Evropy představuje velkou výzvu pro všechny dodavatele zabezpečení. Společnost Fortinet vstoupila do tohoto regionu již před několika lety, kdy investovala v Polsku, ČR, na Slovensku a v Rumunsku. V České republice si naše produkty již zvolily firmy působící především v oblasti telekomunikací a financí i další velké subjekty. Můžeme totiž nabídnout široké portfolio zahrnující zabezpečení sítí, Wi-Fi, e-mailu, webu i databází. Mým cílem je nyní zopakovat tuto strategii stejně úspěšně i v dalších zemích regionu,“ uvedl Alexander Mašek, nový regionální viceprezident společnosti Fortinet pro střední a východní Evropu.

Vladimíř Brož

Vladimír působil před svým příchodem do společnosti Fortinet ve firmách Unisys, PCS/DataGuard. U společnosti McAfee působil devět let na pozici Territory Manager pro ČR a Slovensko. Zodpovídal za řízení partnerského kanálu a kompletní obchodní a marketingové aktivity. Ve své nové funkci Major Accounts Manager je zodpovědný za chod partnerského kanálu a podporu zákazníků společnosti v daném regionu. Vladimír se výpočetní technikou zabývá již od roku 1990.

Přidejte si Vladimíra Brože do své sítě pomocí služby [?]

Comguard

Marian Šramko

V březnu nastoupil do společnosti Comguard na pozici výkonného ředitele Zoltán Csecsödi. Přebral štafetu od dlouholetého výkonného ředitele společnosti Jana Dymáčka. Jan se nyní bude věnovat strategiím stávajících a nově chystaných projektů (např. Kompetenčním centrem, komunikací s výrobci a vzděláváním interních specialistů).
Zoltán není na trhu IT a bezpečnosti žádným nováčkem, jeho zkušenosti dosahují více než dvaceti let. Před nástupem do Comguard pracoval ve společnostech Intimity, SkyNet a Ness Czech, kde působil na pozici obchodního manažera.

Motorola Solutions

Zoltán Csecsödi

Marian Šramko, který dříve v Motorole Solutions zastával pozici Regional Sales Manager pro oblast Enterprise, byl povýšen na pozici Regional Sales Manager pro oblast Government & Public Safety. Zároveň se mu tím změnil rozsah jeho pravomocí a v současnosti se stal zodpovědným za řízení a rozvoj spolupráce s vládami a státní správou několika zemích východní Evropy.

Přidejte si Mariana Šramku do své sítě pomocí služby [?]

Asociace osobního prodeje

Johan Stahl

Asociace osobního rozvoje (AOP) představila svého nového předsedu představenstva, kterým je ředitel Oriflame ČR Johan Stahl. Johan v této funkci vystřídá Mirka Kopřivu, který své působení v rámci asociace ukončil. Ostatní členové vedení (místopředseda Jan Stránský a člen Michal Kurka) na svých postech zůstávají.

Exit mobile version