Lidé ve firmách: výzkumná agentura TNS AISA má nového generálního ředitele – Bronislava Kvasničku

V posledním březnovém týdnu si přestavíme novou sestavu HR news. Konkrétně se jedná o jména: Martina Bedrnová (Citroën ČR), Bronislav Kvasnička (TNS AISA), Pavel Holomek (AWT), Jan Davídek (Allegro Group) a Petra Koťátková (TISCALI MEDIA).
Citroën ČR

Martina Bedrnová

Novou marketingovou ředitelkou společnosti Citroën ČR se počátkem března stala dočasně Martina Bedrnová. Zmíněná pozice je podřízena přímo generálnímu řediteli Citroën ČR, panu Sébastienu Vandellovi.
Martina pracuje ve společnosti od roku 2002, doposud pracovala na pozici PR manažerky. Ve funkci nahradila Lenku Martinovou, která odešla na mateřskou dovolenou.

TNS AISA

Generálním ředitelem výzkumné agentury TNS AISA se stal Bronislav Kvasnička, ve funkci vystřídal prozatímního generálního ředitele Jesse Ronquilla, který převzal vedení od Tomáše Rycheckého. Poslední čtyři roky pracoval Bronislav jako generální ředitel vydavatelství Hachette Filipacchi 2000 (Lagardère Active). Předtím byl jako člen představenstva společnosti ARBOmedia AG v Mnichově odpovědný za více evropských trhů v segmentu prodeje, marketingu a technologií.

Bronislav Kvasnička

Přidejte si Bronislava Kvasničku do své sítě pomocí služby [?]

AWT

Nadnárodní dopravní a logistická skupina AWT představila nového ředitele jedné ze svých čtyř klíčových divizí. Novým ředitelem divize Rosco se stal Pavel Holomek, který byl dosud obchodním ředitelem této divize. V současnosti se bude Pavel zabývat správou, údržbou a pronájmem železničních vozů a lokomotiv. Pavel působí v AWT ROSCO od podzimu 2010 a dosud se věnoval zejména sloučením aktivit spojených s nájmy vozů do jedné společnosti. Dříve pracoval ve vedoucích pozicích v sektoru finančních služeb ve společnsoti AXA Assistance a Accor Services nebo v mezinárodním obchodě. Pavel vystudoval Mezinárodní obchod a Finanční řízení podniku na VŠE v Praze a na EM Lyon ve Francii.

Pavel Holomek

Přidejte si Pavel Holomek do své sítě pomocí služby [?]

Allegro Group CZ

Jan Davídek nastoupil na pozici Managing Director Classifieds ve společnosti Allegro Group CZ. Jeho současný post spočívá v rozvoji inzertních portálů. Kromě ubytovacích portálů Hotel.cz, Spa.cz, Turistik.cz a Hory.cz bude nově zodpovědný za rozvoj inzertního portálu Spěcháto.cz, realitních serverů Bezrealitky.cz a Wikireality.cz a motoristického portálu Otomoto.cz. Jan vystudoval VŠE v Praze a v minulosti zastával pozice v internetových firmách Active 24 a MEDIA FACTORY, poslední čtyři roky řídil HOTEL.CZ.

Jan Davídek

Přidejte si Jana Davídka do své sítě pomocí služby [?]

TISCALI MEDIA

Novou tváří obchodního týmu společnosti TISCALI MEDIA se stala Petra Koťátková. Ve společnosti nastoupila na pozici Senior Key Account Manager. Její zodpovědností bude udržování a rozvíjení vztahů s klíčovými obchodními partnery z odvětví módy, farmacie, kosmetiky a spolupráce s malými reklamními agenturami.

Petra Koťátková

Petra svou kariéru zahájila na pozici obchodního zástupce ve Zlatých Stránkách, kde čtyři roky prodávala tištěnou i internetovou reklamu. Od roku 2006 působila v mediálním domě Mafra, kde prodávala internetovou reklamu pro portál iDNES.cz a zastávala pozici Key Account Manager.

Exit mobile version