Lidé ve firmách: Slavomír Majchrák, nový Business Unit Manager pro divizi AVAYA společnosti Avnet

V dnešních HR zprávách přinášíme informace o změnách ve společnostech GTS, eD‘ system Czech, Infor, INSIA, Plzeňský Prazdroj, Microsoft a Avnet.
GTS

Sunny Kumar

Sunny Kumar se stal viceprezidentem a ředitelem obchodního rozvoje společnosti GTS. Ve své nové úloze zodpovídá za budování nových vztahů s mezinárodními firmami a poskytovateli služeb v rámci regionu střední a východní Evropy. Sunny přichází do skupiny GTS se čtrnáctiletou praxí v oboru telekomunikace. Dříve figuroval na pozici obchodního ředitele společnosti Qwest Communications díky akvizici OnFiber Communications, kde se během šesti let zabýval IT a cloudovými řešeními pro mezinárodní klientelu a působil ve vedoucích pozicích v oblasti obchodního rozvoje, prodeje a marketingu. Dříve také pracoval ve společnosti Ernst & Young ve funkci strategického konzultanta pro firmy se zaměřením na technologie a internet.
Sunny získal titul MBA na Johnson Graduate School of Management na Cornell University a dokončil bakalářské studium oboru elektrického inženýrství na Marylandské univerzitě.

Přidejte si Sunnyho Kumara do své sítě pomocí služby [?]

eD‘ system Czech

Petr Schrom

Společnost eD‘ system Czech představila nového marketingového ředitele, Petra Schroma. Petr vystřídal Ľubomíra Očku, který se stal generálním ředitelem nově vzniklého oddělení VAD v eD‘ system Slovakia. Petr zároveň nadále působí na pozici obchodního ředitele a ředitele pro rozvoj obchodu (např. projekt Klikman). Před příchodem do společnosti zastával Petr funkci ředitele IT internetového obchodu T. S. Bohemia a předtím byl několik let obchodním ředitelem v eD‘ system Czech.
Petr absolvoval Newport University a získal titul Bachelor of Business Administration a v současnosti ještě studuje na Master of Business Administration (MBA) na Business Schoul Nederland.

Petr Slouka

Petr Slouka převzal po Robertu Sobolovi pozici ředitele nákupu. Petr dlouhodobě působí v TOP managementu skupiny eD‘ system a na tuto pozici se vrací po třech letech, během kterých působil nejprve v holdingové struktuře eD‘ Group poslední dva roky jako ředitel společnosti E Linkx. V nové pozici se zaměří na zintenzivnění součinnosti s výrobci a vytvoření co nejatraktivnějších dodavatelských podmínek, které jsou klíčem k úspěšné nabídce resellerům a vytvoření prostředí spolupráce pro stávající i nové klienty.

Přidejte si Petra Schroma do své sítě pomocí služby [?]

Infor

Stephan Scholl

Stephan Scholl nastoupil na pozici prezidenta společnosti Infor. V jeho kompetenci nalezneme zodpovědnost za oblasti globálního prodeje, poradenství, partnerství, distribučního prodeje, telemarketingu a za oblast strategických vztahů s velkými zákazníky. Stephan pracuje ve společnosti od konce roku 2010 jako výkonný viceprezident v oblasti globálních obchodních operací a následně přešel do pozice výkonného ředitele Lawson. Zkušenosti má i ze společnosti Oracle, kde byl generálním manažerem divize Utilities Global Business a pomáhal získat utilitní řešení Oracle vedoucí pozici na trhu a hrál důležitou roli v řízení „zelené“ strategie společnosti. Kromě toho řídil v letech 2006 – 2009 poradenskou skupinu Oracle v Severní Americe.

Přidejte si Stephana Schollu do své sítě pomocí služby [?]

INSIA

Petra Fenclová

INSIA představuje novou výkonnou ředitelku největší české a slovenské sítě pojišťovacích makléřů – Petru Fenclovou. Do společnosti nastoupila před šesti lety a to na pozici makléř firemního pojištění a právník. Postupně se začala specializovat na právní záležitosti, které souvisí s vnitřním chodem společnosti, podporou a rozvojem sítě partnerů v ČR a na Slovensku v oblasti právního poradenství. Od roku 2008 je předsedkyní dozorčí rady společnosti. V nové roli bude zodpovědná za zajištění a vedení provozních záležitostí společnosti, interpersonálních vztahů a interní komunikace.

Plzeňský Prazdroj

Andrew Bailey

Andrew Bailey je čerstvým členem vedení společnosti Plzeňský Prazdroj. Byl jmenován místopředsedou představenstva a ředitelem oddělení financí a informačních služeb. Andrew nastoupil do společnosti SABMiller, jejímž členem je i Plzeňský Prazdroj, v únoru 2005 jako manažer daní pro evropský region. Od března 2008 až dosud působil na pozici finančního ředitele společnosti SABMiller Rusko. Před příchodem do společnosti SABMiller pracoval v několika vedoucích funkcích v oboru daňového managementu (např. v Sony Corporation a PricewaterhouseCoopers).
Andrew má kvalifikaci v oboru daní, účetnictví a obchodního práva, je autorizovaným účetním (qualified Chartered Accountant). Vystudoval univerzitu v Aucklandu a Viktorii.

V Plzeňském Prazdroji Andrew Bailey vystřídal Mika Walshe, který byl jmenován finančním ředitelem společnosti Fosters, klíčové firmy SABMiller v Austrálii.

Microsoft

Martin Hruška

Nový manažer divize Microsoft Office, Martin Hruška, zodpovídá za veškerou činnost divize, která na českém trhu zajišťuje prodej, lokalizaci a marketing kancelářského software a nástrojů produktivity Microsoft Office. Martin dosud pracoval jako manažer obchodního týmu pro partnerský prodej.
Martin získal ekonomické vzdělání na České zemědělské univerzitě a také má titul MSc v oboru Management Studies na Nottingham Trent University (B.I.B.S.). Ve společnosti Microsoft pracuje od roku 2003 a postupně působil v pozici manažera partnerských programů Microsoft, account manažera pro klíčové obchodní partnery, a také působil jako manažer obchodního týmu pro partnerský prodej.

Aleš Růžička přechází po téměř sedmi letech z pozice manažera divize Microsoft Office pro Českou republiku na regionální pozici. Od dubna 2012 zastává funkci manažera divize Microsoft Office pro střední a velké organizace ve střední a východní Evropě.

Přidejte si Martina Hrušku do své sítě pomocí služby [?]

Přidejte si Aleš Růžička do své sítě pomocí služby [?]

Avnet

Slavomír Majchrák

Slavomír Majchrák posílil tým společnosti Avnet, nastoupil na pozici Business Unit Manager pro divizi AVAYA.
Slavomír vystudoval Fakultu informatiky a informačních technologií STU v Bratislavě se zaměřením na telekomunikace. Svou profesní kariéru začal právě v oblasti telekomunikaci – náplň jeho práce tvořily pobočkové ústředny, kontaktní centra, videokonference i síťová infrastruktura. Prošel pozicemi produktového i obchodního managera a následně vedoucího oddělení specializovaného na distribuci řešení Avaya.
Slavomír chce upevnit partnerský kanál existujících partnerů Avaya, a zároveň chce získávat partnery nové. Jeho vizí je udržení a následně další rozvoj pozice Avnetu jakožto špičkového distributora s přidanou hodnotou na česko-slovenském trhu pro celé Avaya portfolio. Dále bude usilovat o rozvoj prodeje portfolia síťové infrastruktury Avaya.

Přidejte si Slavomíra Majchráka do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version