Lidé ve firmách: Colette LaForce novou marketingovou ředitelkou společnosti AMD

Obsazování firemních postů zdá se býti podobné předpovědi počasí – někdy slunečno, jindy oblačno a ve výsledku pak často úplně jinak. Přečtěte si další žhavé novinky z pravidelné rubriky „Lidé ve firmách“.
Tech Data Distribution

Tomáš Louženský doplnil tým divize Azlan společnosti Tech Data Distribution a zastává pozici konzultanta pro servery HP. Tomáš přišel ze společnosti Flexi, kde působil jako IT konzultant od roku 2006. Své zkušenosti sbíral na konzultantských, obchodních a manažerských postech u společností z oblasti ICT.

„Jsem rád, že jsme pro náš tým získali kolegu s tak cennými zkušenostmi. Řešení od HP jsou pro Azlan klíčová a proto jsme na tuto pozici potřebovali kvalitního odborníka, kterým Tomáš bezesporu je,“ řekl ředitel české pobočky Azlanu Jaroslav Salva.

Přidejte si Tomáše Louženského do své sítě pomocí služby [?]

DATASYS

Roman Brestovanský

Do čela společnosti DATASYS se nově postavil Roman Brestovanský. Dosavadní ředitelka společnosti Iva Herlesová bude nově zastávat pozici výkonné ředitelky a bude zároveň prokuristkou společnosti.
Roman již dříve pracoval ve vedoucích funkcích a ve společnostech jako je např. Siemens Nixdorf IT systems, INFORMIX Software, Logica CEE nebo IBM. Ve společnosti IBM pracoval od roku 2003 až do současnosti, zastával pozici obchodního ředitele, později generálního ředitele IBM Slovensko a naposledy byl zodpovědný za oblast státní správy v regionu střední a východní Evropy. Roman vystudoval ekonomii na Univerzitě Mateja Bela v Bánské Bystrici.

Přidejte si Romana Brestovanského do své sítě pomocí služby [?]

AWT

Petr Jonák

Petr Jonák se stal novým ředitelem vnějších vztahů mezinárodní dopravní skupiny AWT. Petr dosud pracoval ve společnosti jako ředitel komunikace. V nově vytvořené pozici bude mít na starosti marketing hlavních společností skupiny a vztahy s veřejnými institucemi na evropské, národní i regionální úrovni. Kromě toho zůstává Petr zodpovědný za oblast korporátní komunikace (PR, interní komunikace, marketingová komunikace a péče o značku, sponzoring a CSR – společenská odpovědnost firmy).

Petr je členem skupiny AWT od začátku roku 2010, předtím pracoval čtyři roky ve společnosti Škoda Auto, kde se věnoval vnějším vztahům, komunikaci a společenské odpovědnosti. V letech 2006 – 2006 pracoval jako ekonomický redaktor ČTK v Praze a Bruselu a jako redaktor Hospodářských novin. Petr je členem expertního týmu pro hospodářskou politiku Svazu průmyslu a dopravy ČR, je členem správní rady Nadace OKD a vystudoval VŠE v Praze.

Přidejte si Petra Jonáka do své sítě pomocí služby [?]

Import Volkswagen Group

Jan Lichner

Dovozce značek koncernu Volkswagen na český trh zřídil novou divizi prodeje korporátním zákazníkům. Ředitelem této divize se stal dosavadní ředitel prodeje korporátním zákazníkům společnosti Porsche Inter Auto CZ – Jan Lichner, kde působil od roku 2002 na různých manažerských pozicích (např. jako manažer poprodejních služeb pro značku Porsche nebo jako vedoucí prodeje značky Volkswagen).
Jan vystudoval obor podnikové ekonomiky a managementu na VŠE v Praze.

AMD

Colette LaForce

Společnost AMD zveřejnila jméno nové senior viceprezidentky a marketingové ředitelky – Colette LaForce. Na starosti bude mít globální integrovaný marketing, marketingovou strategii, branding, vnitřní a vnější komunikaci, firemní akce a sponzoring. Colette přichází ze společnosti Dell, kde působila v podobné pozici jako viceprezidentka a vedoucí marketingu značky Dell. Před nástupem do společnosti Dell pracovala téměř deset let v oblasti marketingu a komunikací ve vedoucích pozicích, např. u SGI a Accenture. Colette absolvovala bakalářské studium umění na univerzitě v Notre Dame.

Přidejte si Colettu LaForce do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version