Lidé ve firmách: Tomáš Martínek se stal obchodním ředitelem společnosti SAP ČR

V dnešním díle rubriky „Lidé ve firmách“ si přečtěte o šesti společnostech, které mezi sebe v nedávné době přivítaly nové pracovní posily.
Raiffeisen stavební spořitelna

Ondřej Kvasňovský

Ondřej Kvasňovský, dosavadní Marketing Manager, se stal novým ředitelem odboru marketingu a PR společnosti Raiffeisen stavební spořitelna. Do společnosti přišel v lednu 2009 z Českomoravské stavební spořitelny, kde od roku 2005 zodpovídal za projekty na vytěžování klientského kmene. Mezi jeho další profesní zkušenosti patří působení v marketingovém oddělení společnosti Philips Morris ČR. Ondřej vystudoval Podnikovou ekonomiku a management a Komerční komunikaci na VŠE v Praze.

Albatros Media

Václav Kadlec

Václav Kadlec nastupuje na pozici generálního ředitele společnosti Albatros Media. Kromě toho byl zvolen předsedou představenstva a jednatelem dceřiných společností skupiny. Václav vystřídá v této pozici Michala Krejčího, který z postu odešel z osobních a zdravotních důvodů. Václav byl od léta 2011 ve funkci výkonného ředitele společnosti. V minulosti působil jako ředitel knižního nakladatelství Computer Press, které se v roce 2010 stalo členem skupiny Albatros Media.

Přidejte si Václava Kadlece do své sítě pomocí služby [?]

LMC

Milan Jasný

Obchodní a marketingový ředitel společnosti LMC Milan Jasný byl jmenován generálním ředitelem společnosti. V této roli bude úzce spolupracovat s Raimo Mäkilä, který vede divizi Marketplaces nadnárodní skupiny Alma Media, jejíž součástí se LMC stala v lednu tohoto roku. Milan je součástí LMC od roku 1998, kdy začal během svého vysokoškolského studia pracovat na částečný úvazek jako vůbec první obchodník firmy. Vystudoval obor Informační management na VŠE a ve společnosti prošel různými pozicemi od obchodního manažera, obchodního ředitele, šéfa divize e-recruitment až po dosud zastávaný post obchodního a marketingového ředitele LMC. V této roli koordinoval činnost všech business unit spadajících do obchodního křídla firmy, které je zaměřeno na služby uživatelům a zákazníkům.

Přidejte si Milana Jasného do své sítě pomocí služby [?]

AVG Technologies

Miriam Madrová

Miriam Madrová je novou Senior PR manažerkou společnosti AVG Technologie pro Českou a Slovenskou republiku. Miriam dříve pracovala jako vedoucí oddělení prezentace na Ministerstvu zahraničních věcí Slovenské republiky a byla členkou expertního týmu, který vypracoval ideovou koncepci pro budoucí branding státu „Slovensko: země s potenciálem“. Ve slovenském Microsoftu měla na starosti PR, CSR & CPE (Customer & Partner Experience) a zodpovídala za vývoj, řízení a realizaci místních strategií a programů firemní komunikace a společenské odpovědnosti.
Úspěšně řídila program Community Technology Skills, jehož cílem bylo zlepšení digitální gramotnosti na Slovensku.V letech 2000-2006 pracovala jako vedoucí konzultant a Account Director v komunikační agentuře Omnipublic.

V nové pozici bude zodpovědná za vývoj, koordinaci a implementaci komunikačních strategií pro český a slovenský mediální trh. Bude podporovat firemní image, strategický komunikační rámec a obchodní priority.

Přidejte si Miriam Madrovou do své sítě pomocí služby [?]

Konica Minolta

Tomáš Bednář

Tomáš Bednář, současný generální ředitel české pobočky Konica Minolta, začal nově řídit slovenskou pobočku této společnosti. Ve funkci vystřídal Mariana Hlasného, který ve funkci působil 17 let. Výsledky slovenského zastoupení Konica Minolta v posledních třech letech stagnovaly a nastolená změna na pozici generálního ředitele má za cíl urychlit její rozvoj. Napomoci by tomu mělo sdílení know-how a plánovaný růst v oblastech, ve kterých česká pobočka sklízí v posledních letech úspěchy. Jedná se zejména o oblasti aplikací a řešení pro práci s elektronickými dokumenty.

SAP ČR

Tomáš Martínek

Pozice obchodního ředitele společnosti SAP ČR byla obsazena Tomášem Martínkem, který ve společnosti dosud vedl obchodní tým a je zodpovědný za jeho řízení v oblastech Enterprise a SMB. Jeho cílem je navázat na dosavadní úspěchy společnosti a posílit její pozici v nových perspektivních oblastech. Tomáš přišel ze společnosti NetApp, kde působil jako Country Manager a Enterprise Sector Manager pro ČR a Slovensko. Kromě toho je i spoluzakladatel lokální pobočky společnosti EMC, kde zastával pozici Country and District Sales Managera.
Tomáš vystudoval ČVUT v Praze, konkrétně fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou.

Exit mobile version