Lidé ve firmách: AXA bank představila svého nového generálního ředitele

Dnes vám představíme velké personální přírustky ve společnosti Ness a kromě toho i menší ve společnostech AAA Auto, Tesco a AXA Bank.
Ness

Společnost Ness posílila svůj obchodní tým divize Finance o dva speciální týmy – pro malé a střední finanční firmy a druhý tým se bude specializovat na sousední země a jadranský region. Na post Strategic Account Managera dosadila společnost Ivana Volfa, který přichází z Hewlett-Packard a v minulosti zastával vedoucí pozice ve společnostech SAP, CSC, Computer Science a v IBM.

Přidejte si Ivana Volfa do své sítě pomocí služby [?]

Goran Djukanovic se stal Senior Business Development Managerem a má na starosti region EMEA. Goran přichází do společnosti s více než 25 lety zkušeností v oblasti Sales & Business Development. V minulosti působil v evropských zastoupeních společností Texas Instruments, Global Payments a American Express.

Přidejte si Gorana Djukanovice do své sítě pomocí služby [?]

Dosavadní Business Development Manager s odpovědností za kompetenci Business Intelligence Petr Kamínek se stal členem managementu divize a zodpovídat bude za rozvoj nových řešení v rámci celé divize Finance.

Přidejte si Petra Kamínka do své sítě pomocí služby [?]

Posledním novým členem týmu je Monika Halířová, která se na pozici Senior Account Managera bude starat o střední zákazníky z finančního sektoru. Monika přichází do společnosti také s více než dvaceti lety zkušeností z vedoucích pozic v oblasti bankovnictví a pojišťovnictví. „V Nessu chci využít svých praktických zkušeností z oblasti řízení a rozvoje distribučních sítí při nacházení nových obchodních příležitosti u stávajících i nových klientů,“ říká Monika Halířová, která dříve působila v LBBW Bank CZ, Allianz pojišťovně, UniCredit Bank a v České spořitelně.

AAA Auto

Karolína Topolová

Dosavadní výkonná provozní ředitelka společnosti AAA AUTO, Karolína Topolová, se zároveň stala zástupkyní generálního ředitele – Deputy CEO. Karolína vystudovala obor Operativní management se zaměřením na tvorbu trainingu a call center na britské univerzitě TTA s oxfordským výukovým programem. Zároveň v roce 2010 získala magisterský titul na Univerzitě J. A. Komenského v oboru Andragogika.

V roce 1998 založila call centrum ve společnosti AAA AUTO. V roce 2006 postoupila na funkci Group HR and Call Centre Director, o rok později se stala viceprezidentkou společnosti a podílela se na jejím vstupu na pražskou a budapešťskou burzu cenných papírů. Kromě toho působí od té doby ve funkci manažerky zodpovídající za operativní činnost organizace a řídí divizi prodeje, finančních a pojišťovacích služeb, call centra, personalistiky, IT a externí komunikace. V nové funkci Deputy CEO se více zaměří na celkové řízení skupiny včetně programu provozní a nákladové optimalizace skupiny.

Tesco

Robert Pitt

Novým provozním ředitelem společnosti Tesco se stal Robert Pitt. V nové pozici bude zodpovídat za bezproblémové fungování obchodů a řešení všech operativních záležitostí společnosti. Ve funkci vystřídal Davida Kirbyho, který přešel na pozici ředitele programu obchodního plánu pro Velkou Británii. Robert je součástí Tesco čtyři roky, v roce 2008 nastoupil na pozici provozního ředitele pro hypermarkety na Slovensku a později nastoupil na stejnou pozici v ČR. Jako ředitel sítě franšízingových obchodů Žabka stál za jejich úspěšným rozvojem.
Robert absolvoval ekonomii na University College v irském Dublinu. Pracovní zkušenosti zahájil v PricewaterhouseCoopers a nasbíral je také například v Číně. Před svým nástupem do společnosti Tesco pracoval pro Lidl.

AXA Bank

Ladislav Kročák

Ladislav Kročák je novým generálním ředitelem AXA Bank pro ČR a Slovensko. Ladislav má v bankovnictví již dvacetiletou zkušenost. Od roku 1993 pracoval v Agrobance, jako náměstek ředitele krajské pobočky v Plzni, po převzetí Agrobanky společností GE přešel do Prahy jako ředitel regionu Praha – Střední Čechy. V této pozici vedl klíčový region banky a současně se podílel na významných projektech, například na vývoji a zavedení první spotřebitelské půjčky schvalované skóringovým způsobem nebo implementaci nového informačního systému banky.

Od roku 2000 pracoval pro Citibank v pozici Distribution Head. Jeho úkolem bylo vybudovat distribuční síť pro novou Retailovou divizi banky a nastavit optimální prodejní model. Spolupracoval také na vývoji produktů pro retailové zákazníky. V roce 2003 převzal úkol postavit obchodní část pro nově utvořené oddělení SME. Oddělení řídil od dubna 2007 a od roku 2008 řídil i oddělení retailu. Poslední dva roky pracoval v GE Money bank, kde byl odpovědný za vybudování obchodní části nového segmentu Middle Market a Corporate klientů. Ladislav vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a Bankovní institut.

Petr Skok, dosavadní generální ředitel, který vedl AXA Bank od jejího vstupu na český trh v roce 2010, pokračuje v kariéře mimo finanční skupinu AXA.

Přidejte si Ladislava Kročáka do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version