Lidé ve firmách: Ralph Schmidt novým regionálním ředitelem Citrixu a další novinky

V rubrice „Lidé ve firmách“ vám přinášíme nejžhavější informace o personálních změnách ve významných společnostech. Tentokrát přinášíme novinky ze společností Avnet, Axis, Citrix, Hays a Microsoft.
Avnet

David Tejkal

Společnost Avnet, přední distributor informačních technologií a služeb, posílila svůj tým o Davida Tejkala. Ten začátkem července nastoupil na pozici Account Managera v divizi HP.

David Tejkal se v oblasti IT pohybuje od roku 2005, od roku 2007 až do června 2013 sbíral profesionální zkušenosti jako Sales specialist corporate ve společnosti Tech Data.

Jeho hlavním cílem ve společnosti Avnet je vytváření a udržování vztahů s vybranými zákazníky a navazování vztahů se zákazníky novými. Ke zlepšení pozice Avnetu v prodeji HP ESSN se chystá využít nejen své předchozí zkušenosti, ale i spoustu kontaktů. Při obchodování se řídí heslem: „Pokud bude spokojený zákazník, mohu být spokojený i já.

David je svobodný a svůj volný čas věnuje zejména sportu (lyžování, stolnímu tenisu, badmintonu) cestování a IT.

Axis

Irena Luxová

Společnost Axis Communications, největší dodavatel na trhu IP kamer, oznámila, že do rozrůstajícího se týmu pražské regionální kanceláře nastoupila na pozici Inside Sales Account Managera pro Českou republiku a Slovensko Irena Luxová, která v oblasti prodeje pracuje již sedm let. Ve své nové pozici bude zodpovědná za autorizované partnery Axisu v České republice a na Slovensku. Irena Luxová dříve mimo jiné pracovala pro 2N Telekomunikace, kde měla na starosti část zahraničního trhu, především asijského.

Citrix

Ralph Schmidt

Citrix oznámil jmenování nového regionálního ředitele ve východní Evropě a na pozici Director System Engineering and Consulting nově nastupuje Ralph Schmidt. Jeho úkolem je management pre-sales a solutions aktivit společnosti Citrix ve východní a jihovýchodní Evropě. Ralph Schmidt reportuje napřímo Area Viceprezidentovi pro oblast Ruska, CIS, východní a jihovýchodní Evropy, kterým je Guenther Brand.

Jsem nadšený, že se mohu stát součástí společnosti Citrix,“ prohlásil Ralph Schmidt. „Jako přední poskytovatel virtualizačních, networkingových a cloud computingových technologií, Citrix pomáhá společnostem výrazně měnit pracovní styl uživatelů tím, že jim umožňuje přistupovat k jejich datům a aplikacím bezpečně z jakéhokoliv místa a jakéhokoliv zařízení. Těším se na to, že budu moct podpořit regionální a globální vývoj a růst.

Ralph Schmidt má více jak 25 let zkušeností v ICT průmyslu a do společnosti Citrix přechází ze společnosti Huawei, kde působil jako ředitel UC&C západoevropské organizace této společnosti. Předtím strávil 14 let ve společnosti Cisco ne různých vedoucích pozicích, přičemž jeho poslední pozicí v Cisco bylo řízení transformace a optimalizace businessu na nově vznikajících trzích. Ralph pracoval v mezinárodním prostředí téměř patnáct let včetně toho, že působil na Blízkém východě a ve Spojeném království, a má bohaté vůdčí schopnosti v multikulturálním prostředí.

Ralphovy bohaté zkušenosti na poli systémového inženýrství a poradenství na mezinárodních trzích jsou ideální pro jeho podporu při pozicování společnosti Citrix ve východní Evropě,“ uvedl Guether Brand, Area Viceprezident pro Rusko, CIS, východní a jihovýchodní Evropu společnosti Citrix. „Věřím tomu, že on, společně s jeho týmem, poskytne potřebné technické zdroje podporující expanzi a růst společnosti Citrix v tomto regionu.

Hays

Dillon Werry

Dillon Werry je od 1. července 2013 novou posilou společnosti Hays Česká republika. Připojil se k týmu konzultantů v oblasti IT/Telco, kde zastává roli teamleadera. Dillon má zkušenost s náborem a přímým vyhledáváním v České republice a na Slovensku. Pracoval pro jako Senior Consultant pro Key6 Business Solutions, kde vyhledával odborníky v oblasti IT a financí na Slovensku. Pro své klienty vyhledával programátory, projektové managery, analytiky, reporting specialisty, finanční analytiky a controllery. Později se přestěhoval do České republiky, kde od roku 2009 působil jako Senior Consultant pro společnost Hofírek Consulting. V Praze vybudoval tým pro nábor odborníků v oblasti IT/Telco, získal nové klienty a to i z jiné oblasti. V roce 2010 byl povýšen na roli Managera pobočky, kde vedl tým 4 konzultantů.

Dillon nastoupil do společnosti Hays jako teamleader, povede tým 3 konzultantů a 2 researcherů. Těší se, že bude přidanou hodnotou jak pro tým IT/Telco, tak pro společnost Hays Česká republika.

Microsoft

Lenka Čábelová

Od 1. července 2013 má česká pobočka společnosti Microsoft novou PR manažerku. Stala se jí Lenka Čábelová a vedle PR komunikace bude zodpovědná i za aktivity společnosti v oblasti společenské odpovědnosti.

Lenka Čábelová přichází do Microsoftu z PwC Česká republika. Působila zde třináct let na různých pozicích, od roku 2008 zastávala funkci vedoucí oddělení marketingu a komunikace. Má rozsáhlé zkušenosti s tvorbou a realizací komunikačních strategií, marketingových projektů a programů společenské odpovědnosti.

Lenka vystudovala Filozofickou fakultu a Fakultu sociálních věd na Karlově univerzitě. Ve svém volném čase se věnuje rodině, běhání, chození po horách a četbě.

Exit mobile version