Lidé ve firmách: Infor představuje nový top management a T-Mobile vyměnil ředitele marketingu

Změny v personálním obsazení firem vám přinášeme i tento týden. V teple svých domovů nebo kanceláří si přečtěte o kariérním postupu Radka Hadraby v LG. O novém vedoucím oddělení veřejného sektoru Anectu nebo by vás mohlo zajímat, koho obsadila firma Infor do pozice CFO a COO. Kdo přešel ze slovenské pobočky T-mobilu do české a zda posílení obchodního týmu o nového člena může firmě Eaton Elektrotechnika prospět.
LG Electronics CZ

Radek Hadraba

Radek Hadraba nastoupil ve společnosti LG v divizi Mobile Communication na pozici Business Unit Leader. V předchozí pozici Key Account manažera ve stejné divizi se staral o portfolio mobilních telefonů – převážně pro české mobilní operátory. Radek není ve společnosti LG žádným nováčkem, již dříve několik let působil v divizi IT na pozici sales manažer.

Anect

Pavel Laňka

Společnost Anect zveřejnila jméno nového vedoucího oddělení veřejného sektoru – Pavla Laňku. K jeho hlavním úkolům patří konsolidace týmu a posílení pozitivních vztahů mezi společností a jejími klienty. Pavel je absolventem oboru automatizované systémy řízení v elektrotechnice Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze. Pavlovy zkušenosti pocházejí z různých manažerských pozicích v oblasti IT, např. v centrálním úřadu státní správy se podílel na zavedení a vývoj projektu Automatizovaného Daňového Informačního Systému (ADIS), který později osobně řídil. Dlouhá léta působil ve společnosti IBM, od roku 1997 působil v oddělení zajišťující obchodní vztahy IBM s orgány ústřední státní správy.

Infor

Kevin Samuelson

Kevin Samuelson a Pam Murphy jsou nové tváře ve společnosti Infor. Kevin se stal finančním ředitelem (CFO) a vystřídá Raje Rajiji, který odchází do penze. Pam byla jmenována provozní ředitelkou (COO).

Kevin je součástí společnosti Infor několik let, jako vedoucí akvizačního a integračního týmu byl důležitou osobností při budování širokého portfolia produktů Infor a také jako vedoucího poskytovatele ERP řešení. Od roku 2002 finalizoval více než 40 strategických akvizic. Dále zodpovídal za transakce v souhrnné výši 5 miliard dolarů a jeho přičiněním došlo k růstu ročního obratu společnosti ze 40 milionů na 2 miliardy dolarů. V letech před příchodem do Inforu zastával pozici vedoucího ve firmách Robertson Stephens a Bank of America Securities. Kevin vystudoval kalifornskou univerzitu v Berkeley v bakalářském stupni.

Pam se ke společnosti připojila až na sklonku roku 2010, dostala se do pozice provozní víceprezidentky. Její schopnosti pomohly firmě dosáhnout dvouciferného růstu ve třech čtvrtletích po sobě. Poté co se stala provozní ředitelkou rozšířila svou působnost o oblast lidských zdrojů a právních záležitostí. Podíváme-li se na její předchozí působiště, budeme jmenovat společnosti Andersen Consulting a Arthur Andersen a 11 let strávila ve společnosti Oracle, kde působila v řadě provozních a finančních pozic. Pam získala své obchodní a účetní vzdělání na irské University of Cork a získala také titul Fellow of the Institute of Chartered Accountants.

Eaton Elektrotechnika

Jan Hrůza

Výrobce a distributor elektrotechnického zařízení Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dříve Moeller Elektrotechnika) posílil svůj obchodní tým. Novým Senior Channel Managerem byl jmenován Jan Hrůza. Na starosti má vybudování efektivního prodejního kanálu v segmentu IT/ICT pro Českou republiku.

Jan přichází do Eaton Elektrotechnika ze společnosti ASBIS, kde zastával postupně pozice Product Manager, Purchase Director a také Country Business Manager. V Eatonu je zodpovědný za posílení IT distribuce s cílem zefektivnění prodejního a distribučního kanálu IT/ICT produktů a služeb společnosti Eaton v České republice.

Přidejte si Jana Hrůzu do své sítě pomocí služby [?]

T-Mobile Czech Republic

František Mala

T-Mobile Czech Republic oznámila jméno nového nástupce Petra Dvořáka. Počátkem listopadu nastoupí na pozici výkonného marketingového ředitele František Mala. František je ještě do svého jmenování ředitelem divize strategie prodejních kanálů Slovak Telekom/T-Mobile Slovensko, kde působí od roku 2000. Ve slovenském T-Mobile postupně dosáhl na manažerské pozice v oblasti financí, marketingu a péče o zákazníky a čtyři roky se úspěšně věnoval řízení segmentu nefiremních zákazníků. Na svou novou pozici přináší další zkušenosti ze společností Deutsche Telekom, PricewaterhouseCoopers a Coopers & Lybrand. František je absolventem University Komenského v Bratislavě.

Exit mobile version