Lidé ve firmách: Poštovní spořitelna ulovila finančního arbitra ČR Františka Klufa

I tento týden se nešetřilo s HR novinkami. Posuďte sami, jaké jsou nabízené personální změny. Ladislav Herynk obsadil pozici technického ředitele ve společnosti ANECT. Milana Zeleného nalezneme na pozici Group Internal Auditor francouzské centrály Sodexo. TV Nova konečně objevila obchodního ředitele – Jana Vlčka. Poštovní spořitelna ulovila dnes již bývalého finančního arbitra ČR Františka Klufu. D-Link pokračuje ve své personální přestavbě a dosazuje na pozici Retail Account Manager Janu Rajdlovou a Kia Motors Czech uvítala ve svém managementu Michala Dolanského a Martinu Jiráskovou.
ANECT

Ladislav Herynek

Ladislav Herynek se stal novým technickým ředitelem ve společnosti ANECT, která se zaměřuje na poskytování informačních a komunikačních řešení. Mezi jeho klíčové úkoly bude patřit řízení technické sekce poskytující technickou podporu svým zákazníkům v oblasti komunikační a systémové infrastruktury.

Ladislav vystudoval Vyšší dopravní akademii v České Třebové a v současné době studuje Vysokou školu ekonomie a managementu. Během své profesní kariéry získal rovněž několik certifikátů, jako jsou Prince2 Foundation Examination, Microsoft Certified Systems Administrator a ITIL version 3 Foundation Examination.

Ladislav do ANECTu přišel v roce 2008 ze společnosti Trask solutions, kde měl jako Senior System Engineer zodpovědnost za provoz a rozvoj vnitřního informačního systému společnosti. Dále se podílel na přípravě a realizaci zákaznických projektů společnosti Trask solutions týkajících se především bankovního sektoru. V ANECTu svou kariéru započal na pozici 2nd Level Support Manager. Jeho hlavní činností bylo řízení a dohled nad poskytováním a rozvojem služeb technické podpory, spolupráce při tvorbě nabídek, spolupráce s výrobci HW/SW a partnery ANECTu a plánování rozpočtu oddělení.

Přidejte si Ladislava Herynka do své sítě pomocí služby [?]

Sodexo

Milan Zelený

Milan Zelený získal místo na pozici Group Internal Auditor ve francouzské centrále společnosti Sodexo. V jeho kompetenci tak najdeme odpovědnost za kontrolu a řízení rizika. Ve společnosti Sodexo zastával po dobu pěti let pozici provozního ředitele – Řešení pro motivaci Česká republika. Znamenalo to, že odpovídal za centrální prodej, vyplácení poukázek, jejich dopravu, vyřizování reklamací aj. Před svým příchodem do Sodexo pracoval a sbíral zkušenosti u společnosti Unilever Česká republika a v indickém Unileveru.

Přidejte si Milana Zeleného do své sítě pomocí služby [?]

CET 21

Jan Vlček

TV Nova si vybrala na základě výběrového řízení nového obchodního ředitele, stal se jím Jan Vlček. Televize hledala nového obchodního ředitele půl roku. Znamenalo to rovněž, že dočasně musel převzít za oblast zodpovědnost obchodní ředitel slovenské televize Markíza (Matěj Ribanský). Obě televize jsou totiž součástí americké CME. V průběhu přechodného období, bude Matěj stále působit jako regionální obchodní ředitel pro Českou republiku a Slovensko. Společně s Janem Ulrychem poskytnou novému řediteli plnou podporu až do skončení přechodného období, které vyprší 1. dubna 2012. Jan si s sebou přináší zkušenosti z pozice Managing Directora společnosti BigMedia. Kromě toho ještě působil deset let ve společnostech skupiny WPP (např. v MindShare nebo v pražské a moskevské pobočce JWT).

Přidejte si Jana Vlčka do své sítě pomocí služby [?]

Poštovní spořitelna

František Klufa

Poštovní spořitelna plánuje přerod v instituci nové generace, která bude poskytovat finanční produkty a služby pro co nejširší skupinu klientů. Tomuto cíli má dopomoci nový ředitel pro strategii, bývalý finanční arbitr České republiky, František Klufa.
František je absolventem České zemědělské univerzity v Praze. Než byl ke sklonku roku 2007 usnesením Poslanecké sněmovny zvolen do funkce finančního arbitra ČR, pracoval pro společnost ČSOB, zastával pozici Vedoucího úvěrového odboru u Sparkasse Mühlviertel West. V eBance pracoval jako Regionální ředitel pro Jižní Čechy , poté fungoval jako ředitel společnosti Hochstaffl Group a nakonec přešel do Živnostenské banky.

Přidejte si Františka Klufu do své sítě pomocí služby [?]

D-link

D-Link představilo novou členku týmu, Janu Rajdlovou, která nastoupila na pozici Retail Account Manager. Její hlavní náplní práce bude odpovědnost za prodeje produktů D-Link určených především pro koncové zákazníky a zajišťování jejich spokojenosti.

Jana přichází do společnosti D-Link z distribuční firmy eD systems Czech, kde zastávala pozice Head of sales team, Senior sales manager a Deputy branch director head. Zde měla odpovědnost za řízení obchodního týmu, péči o hlavní e-tail zákazníky a rozvoj obchodních aktivit.

Kia Motors Czech

Michal Dolanský

Novým fleetovým manažerem společnosti Kia Motors Czech se stal Michal Dolanský. Michal do své nové pozice přináší zkušenosti z manažerských pozic v oblasti automotive nebo z oblasti finančního a investičního poradenství.
Přidejte si Michala Dolanského do své sítě pomocí služby [?]

Marketingový tým společnosti mezi sebe přivítal novou manažerku Martinu Jiráskovou. Martina, která se v prostředí automobilového průmyslu pohybuje osmnáct let, má bohaté zkušenosti z oblasti marketingu a komunikace. Před svým příchodem do Kia Motors Czech působila na pozici manažerky PR a marketingu společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe.

Martina Jirásková

Přidejte si Martinu Jiráskovou do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version