MSD představilo IT inovativní centrum v Praze

Globální IT inovativní centrum v Praze je prvním ze tří globálních IT hubů MSD. Celý projekt a prostředí byly navrženy tak, aby se zaměstnanci v práci cítili dobře a dokázali ze sebe vydávat to nejlepší.
Nedílnou součástí IT inovativního centra jsou technologická řešení společnosti Dimension Data. „Společnost Dimension Data se osvědčila jako partner, který dokázal vnímat celou filozofii projektu a aktivně se podílel na jeho technologickém rozvoji. Přinášela nám mnoho podnětných návrhů a vždy perfektně balancovala účelnost a ekonomickou přijatelnost. Nezanedbatelným způsobem přispěla k tomu, že MSD IT Global Innovation Center v Praze bylo agenturou CzechInvest a Sdružením pro zahraniční investice – AFI oceněno jako investorský projekt roku 2014 v kategorii IT a sdílené služby,“ říká Inka Pavelka, Senior Program Manager, MSD IT Global Innovation Center.

Dodané technologické prvky pokrývají kompletní komunikační nároky jak vnitřních zaměstnanců organizace, tak také interoperabilitu s pracovními týmy distribuovanými napříč globální organizací. Pro naplnění komunikačních potřeb a požadavků na vysokou úroveň flexibilní spolupráce společnost Dimension Data navrhla a dodala následující komponenty:

Základem úspěchu projektu se stala důsledná integrace. Jednotlivé prvky jsou propojeny jak mezi sebou, tak umožňují bezpečnou konektivitu s audiovizuálními technologiemi v ostatních pobočkách globální organizace.

Exit mobile version