Náhlavní soupravy Yealink – ideální volba pro kancelář i home office

Modelová řada WH62/63/66/67 s bezdrátovým připojením DECT a certifikací pro Microsoft Teams

Bezdrátové náhlavní soupravy Yealink představují ideální řešení pro profesionální komunikaci, ať už se jedná o rušné kancelářské prostory či domácí prostředí. Modelová řada WH62/63/66/67 poskytuje bezdrátové připojení za pomoci standardu DECT pro volný pohyb, technologie Yealink Super Wideband HD Audio a Acoustic Shield optimalizují kvalitu zvuku a dokonale odstraňují okolní šumy. Elegantní design a pečlivý výběr materiálů zajišťují komfort pro celodenní nošení. Všechny modely disponují Microsoft certifikací pro prostředí MS Teams.

Špičková kvalita hovoru

Aplikované technologie jako Yealink Super Wideband HD Audio nebo Acoustic Shield optimalizují výslednou kvalitu zvuku, což společně s lehkým ovládáním pomocí dotyku prstu zvyšuje zážitek při používání soupravy. Odstranění okolních šumů je opravdu na vysoké úrovni. Nebudete tak rozptylování okolními ruchy a můžete se soustředit pouze na práci.


Základnová stanice u modelů WH66 a WH67 je vybavena dotykovým displejem pro snadné ovládání.

Dotykový displej u modelů WH66 a WH67

Multifunkční základnová stanice u vyšších modelů WH66 a WH67 je vybavena dotykovým displejem a nabízí příležitost pro připojení více zařízení a flexibilitu při jejich správě z jediného místa. Stanice v sobě navíc integruje funkce USB hubu či plně duplexního hlasitého reproduktoru. Jako příslušenství si můžete pořídit také stojan na mobilní telefon s podporou bezdrátového nabíjení, díky čemuž dosáhnete komfort a úsporu místa na pracovním stole. Náhlavní souprava i k ní příslušející základna umožňují uživateli snadno ovládat hlasitost, vytočit poslední číslo, přijmout či odmítnout příchozí hovor nebo ovládat více hovorů. Integrovaná indikace stavu pomocí busylight LED zajišťuje, že v případě zaneprázdnění nebudete nikým rušeni a můžete se tak plně koncentrovat pouze na probíhající komunikaci.

Elegantní design a pohodlí

Náhlavní soupravy této řady jsou velmi komfortní a zaručují pohodlí i při celodenní práci. U modelů na jedno ucho (WH63 a WH67) si lze vybrat čtyři různé styly nošení, stejně tak jsou na výběr různé velikosti koncovek do uší. Můžete si tak snadno upravit styl nošení dle vašich preferencí.

Distributorem náhlavních souprav Yealink pro český a slovenský trh je společnost JOYCE ČR, s.r.o.

Exit mobile version