Navštivte Microsoft Azure Marketplace

S narůstajícím množstvím firem, které převádějí svůj byznys do cloudu, přicházejí také úkoly, jak vybrat platformu, kterou lze přizpůsobit k řešení svých specifických potřeb. Nevymýšlejte vymyšlené, navštivte Microsoft Azure Marketplace.

Základním požadavkem jsou spolehlivá a vysoce dostupná řešení, která nabízejí pružnost, škálovatelnost a snadnou správu. Microsoft Azure nabízí otevřenou, flexibilní a hybridní cloudovou platformu. Zvýšit výkon lze také kombinací služeb při možnostech IaaS (infrastruktura jako služba) a PaaS (platforma jako služba).

Azure Marketplace vytváří jednotný ekosystém, kde můžete v jedné sjednocené platformě snadno vyhledávat, kupovat a zároveň i implementovat širokou škálu řešení.
Jde o první online obchod se službami a aplikacemi, který poskytuje klastry s virtuálními stroji, které rozšiřují stávající možnosti implementace stejně jako škálovatelná řešení pro cloudové projekty různých velikostí. Mezi jeho hlavní výhody patří například to, že zjednodušuje nákupy prostřednictvím rychlého vyhledávání a procházení celého ekosystému na jednom místě. Dalším přínosem jsou časově omezené zkušební (trial) verze, které pomáhají porozumět, jaké jsou výhody každé z aplikací.

Azure Marketplace je ve zkratce jedna integrovaná platforma pro konfiguraci, nasazení a správu partnerských řešení – stejně jako to platí pro všechny služby Azure. I zde máte možnost sledovat výdaje s podrobnými analýzami a vyhodnoceními spotřeby zdrojů. Můžete také spravovat oprávnění uživatelů a omezit neautorizované nákupy.
Rostoucí ekosystém portfolia řešení Azure Marketplace nabízí přes 200 datových a aplikačních služeb, více než 450 virtuálních strojů a více než 2 400 aplikací.

Microsoft Azure Marketplace má různé možnosti objednávání dle typu produktu. Některé jsou zdarma, zatímco u jiných je nezbytné uhradit měsíční předplatné, případně využít model pay-as-you-go. Uživatelé platí zvlášť za produkty zakoupené v MS Azure Marketplace, a zvlášť pak náklady na jejich infrastrukturu v Azure.

Exit mobile version