Nenechte si ujít Oracle Digital Day

Největší konference Oracle v roce 2016 bude zaměřena na inovace a digitální transformaci.

Čím větší pokroky dělají technologie, tím více příležitostí se tím vytváří. Proto budete potřebovat komplexní firemní cloudovou strategii – s integrovanými systémy, diskovými a serverovými platformami speciálně navrženými tak, aby zvládly všechny aplikace.
Na Oracle Digital Day zjistíte, jak využít cloudovou platformu a infrastrukturu k podpoře vlastního podnikání, procesů a růstu.

Dozvíte se, jak lze umístit model veřejného cloudu za svůj vlastní firewall, takže můžete bezproblémově vyvíjet, testovat a nasazovat své aplikace. Objevíte novou digitální strategii, která vám umožní cloud využívat bez nutnosti jej budovat, integrovat a udržovat.

Oracle, tak jako každým rokem, připravuje konferenci, která bude věnována nejnovějším technologickým trendům. Tento rok bude hlavním tématem digitální transformace IT systémů s využitím nejmodernějších technologií – jako jsou cloud, mobilní řešení, Big Data nebo sociální média – s cílem zajistit lepší obchodní výsledky.

Největší technologická konference Oracle 2016 se bude konat dne 9. listopadu v Praze pod názvem Oracle Digital Day 2016 a pokryje širkou škálu problémů v několika tématických blocích:
• Oracle PaaS a IaaS – platforma pro transformaci vašeho IT (sekce pro manažery a architekty)
• Vývoj v Cloudu a pro Cloud – nástroje pro vývoj (sekce pro vývojáře a vývojové týmy)
• Oracle Systémy – integrované HW/SW systémy, servery a datová úložiště
• Digitální transformace jako hnací motor HR
• Trendy v oblasti řízení zákaznické zkušenosti: Jak získat konkurenční výhodu?
• Finance jako průvodce transformací

Všechny bloky budou letos tematicky upraveny tak, aby vyhovovaly zájmu všech cílových skupin – jako jsou vedoucí IT, financí, HR, marketingu, obchodu, podpůrných oddělení a vývoje softwaru.

Na Oracle Digital day 2016 máme rovněž připraveny případové studie o implementacích jednotlivých IT systémů při využívání cloud řešení, živé ukázky funkcionalit digitáních technologií a inspirující diskuse s experty, analytiky a praktiky.
Odborná konference se uskuteční 9. listopadu 2016 od 8 do 16 hodin v Hotelu Diplomat v Praze.

www.oracle.com/goto/cz/ODD2016

Exit mobile version