NetApp HCI pro hybridní cloudy

NetApp HCI uvádí hyperkonvergo- vané řešení (HCI) pro velké firmy. Garantuje výkon, nezávislé škálování a integraci se systémem pro správu dat Data Fabric. OnCommand Insight (OCI) je nový software, který umožňuje sledovat a analyzovat hybridní IT infrastrukturu systému pro správu dat Data Fabric. Model flexibilní spotřeby kapacity NetApp OnDemand zase přináší možnosti měsíčních plateb za vyuřitou kapacitu.
NetApp HCI je navržena na bázi all-flashových úložišť SolidFire tak, aby zaručila výkon, automatizaci, výkonnost, replikaci, ochranu dat a vysokou dostupnost služeb.

Zákazníci mohou nasadit NetApp HCI od okrajových systémů až po centrální datové centrum. Mohou očekávat, že infrastruktura bude schopná provozu za méně než 30 minut od spuštění a že se vyhnou více než 90 % tradičních problémů souvisejících s výkonem. Zásuvný modul VMware vCenter poskytuje plnou kontrolu nad celou infrastrukturou díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní.

NetApp HCI bude dostupná na trhu ve čtvrtém kvartále roku 2017. Společnost NetApp poskytla zrychlený přístup k inovacím NetApp HCI řadě technologických partnerů. NetApp HCI umožňuje integraci s řešeními všech partnerů, včetně Veeam, VMware, Commvault, Intel a MongoDB Enterprise.

Softwarově definované úložiště

Softwarově definované úložiště (software defined storage, SDS) ONTAP Select v NetApp optimalizovali pro nové typy využití. Do NetApp ONTAP Select SDS přidali nové funkce, které dodávají platformě pro správu dat lepší využití na komoditních serverech. Nové řešení pro vzdálené kanceláře či pobočky řeší prostorová a nákladová omezení vzdálených kanceláří a také problém náročných nasazení pomocí dvouuzlové, vysoce dostupné konfigurace a pomocí širší podpory licencí VMware vSphere. Navíc mohou klienti, pokud nasadí nový NetApp HCI, využívat firemní služby datových úložišť v síti (NAS) v rozmanitějších úložných prostředích, včetně VMware vSAN, s externími diskovými poli. ONTAP Select je také k dispozici v infrastruktuře IBM Bluemix jako služba pro nabídku in-cloud. Klienti mohou vyzkoušet ONTAP Select během 90denní zkušební doby.

NetApp OnDemand

Model flexibilní spotřeby kapacity NetApp OnDemand přináší flexibilitu podobnou cloudovým řešením do prostředí firemních serverů. Tento nový model dodávek technologií zjednodušuje nákup a správu kapacit pro ukládání dat. Propojuje infrastrukturu NetApp na firemních serverech s flexibilitou modelu kapacity jako služby, založeného na skutečném využití kapacity, a ekonomické výhody veřejného cloudu – klienti jednoduše platí měsíčně za využitou kapacitu. NetApp tuto infrastrukturu vlastní, ale spravují ji klienti, což poskytuje firmám řídit a ovládat prostředí, kde spravují data. Pokud se spojí se službami spravovanými firmou NetApp, může NetApp nebo jeho partneři poskytnout kompletní správu dat jako službu.

OnCommand Insight

OnCommand Insight (OCI) přidává nové funkce, aby ulehčila migraci na hybridní cloud. OCI je nový software, který umožňuje sledovat a analyzovat hybridní IT infrastrukturu systému pro správu dat Data Fabric. Nabízí jednotné prostředky organizacím, které využívají cloud pro správu a vylepšování svých hybridních infrastruktur, jež mají od vícero dodavatelů. OCI umožňuje rychleji řešit problémy, optimalizovat využívání zdrojů, zvyšovat informovanost o nákladech a lépe předjímat a plánovat kapacitu a výkon. Klienti mohou plánovat přesun do cloudu, pokud porozumějí, jaké nároky mají aplikace na zdroje v prostředí firemních serverů. Poté, jakmile je do cloudu přesunou, mohou data o výkonu a kapacitě těchto aplikací monitorovat.

NetApp Ontap

Nový software NetApp Ontap je určen pro modernizaci datových center zlepšuje výkon a efektivitu. NetApp ONTAP zvyšuje výkon all flash úložišť, efektivitu a pohyb cloudových dat za účelem modernizace operací. Přední software pro správu dat v oboru nyní přináší nový, lepší výkon, efektivitu a cloudovou způsobilost polím NetApp All Flash FAS (AFF), nejrychlejším a cloudově nejpropojenějším all-flash polím na světě. Funkce FabricPool, předvedená na konferenci Insight 2016, zajišťuje automatický a transparentní tiering neaktivních dat do cloudu, tím dále optimalizuje flash firemních serverů a snižuje celkové náklady na ukládání dat až o 40 %. Rozšířená in-line de-duplikace dat na více paměťových úložišť zvyšuje efektivitu ukládání dat až o 30 %, přičemž využívá technologie firmy NetApp pro omezování objemu dat. Nové systémy řízení výkonu, včetně funkce minimální garantované kvality služeb a inteligentního umísťování dat, zajišťují konzistentní výkon všem pro firmu klíčovým aplikacím.

Exit mobile version